reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś zaczęłam 7 tydzień. Dziewczyny pomożecie mi policzyć czy się nie mylę? Ostatni okres był 20 września ;)

Edit: W necie wyliczyłam, że jednak 7 tydzień i 1 dzień
Ja też miałam 20 września ostatnia cykl 30 dniowy i mi wypada dziś 6 i 0 dni

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już po wizycie :) Ciąża maciczna, pojedyncza, na tylnej ścianie macicy położona :) Jest pęcherzyk i cień zarodka. Wielkość wskazuje na 5 tydzień - owu w okolicy 17-18 dc. Dostałam leki na 10 dni i za dwa tygodnie kontrola. Uspokoiłam się bardzo po tej wizycie :) Lubię mojego lekarza!

A mi dzisiaj 5 sie zaczal[emoji5]
To mi się 5 zacznie jutro.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Już po wizycie :) Ciąża maciczna, pojedyncza, na tylnej ścianie macicy położona :) Jest pęcherzyk i cień zarodka. Wielkość wskazuje na 5 tydzień - owu w okolicy 17-18 dc. Dostałam leki na 10 dni i za dwa tygodnie kontrola. Uspokoiłam się bardzo po tej wizycie :) Lubię mojego lekarza!
Super☺

Do góry