daruska
Zaciekawiona BB
Ja miałam tylko usg w szpitalu w 5 tygodniu. Teraz kolejne mam 11 grudniaByłaś na USG? Ja miałam owulacje w 21 dniu cyklu
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tylko usg w szpitalu w 5 tygodniu. Teraz kolejne mam 11 grudniaByłaś na USG? Ja miałam owulacje w 21 dniu cyklu
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Super a przypomnisz mi swój terminJa też dziś równe 7 tygodni
Dziewczyny czy Wy też dzisiaj jesteście takie śpiące?
Ja om miałam 21.09 a cykle 31. 1lipca terminAle jak? Ja mam cykle 31 dni i zaczęłam 8 tydzień ; o
To ile nas tu jest ze staraczek 2017? :-)
To super, ze wszystko ok [emoji5] Gratuluję pecherzyka i cienia[emoji3]Już po wizycie Ciąża maciczna, pojedyncza, na tylnej ścianie macicy położona Jest pęcherzyk i cień zarodka. Wielkość wskazuje na 5 tydzień - owu w okolicy 17-18 dc. Dostałam leki na 10 dni i za dwa tygodnie kontrola. Uspokoiłam się bardzo po tej wizycie Lubię mojego lekarza!
Ja się raczej nastawiam na termin. USG. Nie sugeruje się tym z om bo z om wychodził mi 26 czerwca. Ale i córkę i syna urodziłam po terminie. I z USG miałam inne terminy jak z omJa miałam tylko usg w szpitalu w 5 tygodniu. Teraz kolejne mam 11 grudnia
30 czerwca niby ale coś mnie ciągnie na lipcówkiSuper a przypomnisz mi swój termin