reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy wy tez tyle pijecie....? Ciagle mnie suszy....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też piję non stop :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Oto moja dzidziulka. [emoji3]

1514404816-5d0e2a474c59917d-aaaaaa.jpeg

1514404828-fbfdbc2ca5583df4-aaaaaa.jpeg

1514404853-94a832d26a332434-aaaaaa.jpeg

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Piekna dzidziulka!!! I wyglada mi na Szymonka ;-) ;)

Agnieszka - oj, ja mam lewe rece do wszystkiego. Nie potrafie rysowac, malowac , szyc, nawet dziury dobrze zacerowac. Dlatego tak bardzo szanuje kogos kto ma talent :-) :) zazdroszcze, takie wlasnorecznie robione rzeczy sa swietne.

Justme55 - u mnie z piciem roznie. Nie mam jakiejs wiekszej potrzeby :sad:

Dziewczyny czy wy tez tyle pijecie....? Ciagle mnie suszy....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja piję jak smok, później chodzę siku w nocy 6 razy i dalej piję ale strasznie mnie suszy. Okno cały czas mam troszkę uchylone, nie grzejemy więc to na pewno nie suche powietrze. A przed ciążą miałam wielki problem z piciem. Wręcz się zmuszałam [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Piekna dzidziulka!!! I wyglada mi na Szymonka ;-) ;)

Agnieszka - oj, ja mam lewe rece do wszystkiego. Nie potrafie rysowac, malowac , szyc, nawet dziury dobrze zacerowac. Dlatego tak bardzo szanuje kogos kto ma talent :-) :) zazdroszcze, takie wlasnorecznie robione rzeczy sa swietne.

Justme55 - u mnie z piciem roznie. Nie mam jakiejs wiekszej potrzeby :sad:
Haha, ciekawe czy sie sprawdzi [emoji5] Corka chce siostre [emoji6] A z tym Szymonkiem to jeszcze takie nie przesadzone, bo na razie mi sie to imie najbardziej podoba. Reszta jeszcze nie zdecydowana. Za to dla dziewczynki chyba imie przesadzone: Emilka [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witam się poswiatecznie.[emoji4]

Gratuluję udanych wizyt.[emoji173]

Ja niestety wczoraj wyladowałam na ip. Po wszystķim wymiotowałam, do tego źle się poczułam. Dostałam coś na wymioty i kroplówke. Dziś już troszkę lepiej, choć apetytu nadal brak[emoji21]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry