Ja też piję non stopDziewczyny czy wy tez tyle pijecie....? Ciagle mnie suszy....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Już ciut lepiej... Ale cały dzień chodzę jak śnięta@Marika92 A jak Twoja głowa? Przestała chociaż troszkę bolec?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
T
taycia
Gość
Oto moja dzidziulka. [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Piekna dzidziulka!!! I wyglada mi na Szymonka
Agnieszka - oj, ja mam lewe rece do wszystkiego. Nie potrafie rysowac, malowac , szyc, nawet dziury dobrze zacerowac. Dlatego tak bardzo szanuje kogos kto ma talent zazdroszcze, takie wlasnorecznie robione rzeczy sa swietne.
Justme55 - u mnie z piciem roznie. Nie mam jakiejs wiekszej potrzeby
martaaa515
Fanka BB :)
Ja piję jak smok, później chodzę siku w nocy 6 razy i dalej piję ale strasznie mnie suszy. Okno cały czas mam troszkę uchylone, nie grzejemy więc to na pewno nie suche powietrze. A przed ciążą miałam wielki problem z piciem. Wręcz się zmuszałam [emoji4]Dziewczyny czy wy tez tyle pijecie....? Ciagle mnie suszy....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
martaaa515
Cudowna dzidzia [emoji173][emoji173][emoji173]Oto moja dzidziulka. [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Margana
Haha, ciekawe czy sie sprawdzi [emoji5] Corka chce siostre [emoji6] A z tym Szymonkiem to jeszcze takie nie przesadzone, bo na razie mi sie to imie najbardziej podoba. Reszta jeszcze nie zdecydowana. Za to dla dziewczynki chyba imie przesadzone: Emilka [emoji3]Piekna dzidziulka!!! I wyglada mi na Szymonka
Agnieszka - oj, ja mam lewe rece do wszystkiego. Nie potrafie rysowac, malowac , szyc, nawet dziury dobrze zacerowac. Dlatego tak bardzo szanuje kogos kto ma talent zazdroszcze, takie wlasnorecznie robione rzeczy sa swietne.
Justme55 - u mnie z piciem roznie. Nie mam jakiejs wiekszej potrzeby
Aniołek[*]8.08.2017
Jola92
Trzymaj się! Pamiętaj, że to wszystko po to aby dziecko bylo jak najdłużej w Twoim ciele. Tym razem się udaMoje ciazowe tsh wynisi 0,8. Normalnie mam okolo 2. Do tego mam 3 guzki na tarczycy, narazie do obserwacji.
Jutro badania, bardzo juz czekam na wyniki. Z kazdym dniem blizej terminu przyjecia do szpitala :/
reklama
Nonkatoja
Witam się poswiatecznie.[emoji4]
Gratuluję udanych wizyt.[emoji173]
Ja niestety wczoraj wyladowałam na ip. Po wszystķim wymiotowałam, do tego źle się poczułam. Dostałam coś na wymioty i kroplówke. Dziś już troszkę lepiej, choć apetytu nadal brak[emoji21]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję udanych wizyt.[emoji173]
Ja niestety wczoraj wyladowałam na ip. Po wszystķim wymiotowałam, do tego źle się poczułam. Dostałam coś na wymioty i kroplówke. Dziś już troszkę lepiej, choć apetytu nadal brak[emoji21]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: