reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde dziewczyny a ja od początku ciazy mam tsh 2,4 i żadnych leków mi nie dał, powiedział że jestem na granicy normy! Teraz powtórzyła i nadal 2,2 i kazał tylko kontrolować, w styczniu nam zrobic tylko badania moczu bo krew mi wyszła dobrze i kazał w styczniu nie robic

reklama
Moje ciazowe tsh wynisi 0,8. Normalnie mam okolo 2. Do tego mam 3 guzki na tarczycy, narazie do obserwacji.

Jutro badania, bardzo juz czekam na wyniki. Z kazdym dniem blizej terminu przyjecia do szpitala :/

Dziewczyny, u mnie tez usg dobrze! Co za ulga!
12tydzien skończony bez jednego dnia i powiedział nam ze pewnie będzie Synek ! Rety! Gratuluje Wam udanych wizyt!

Super! Pierwsza potwierdzona płeć [emoji1303][emoji2]

Co do wyprzedaży jeszcze to najbardziej na świecie przeraża mnie zara w tym okresie. Mega pierdolnik, tłumy i nagle wszystko wydaje mi się mega szmatlawe... jak ładnie to wyprasują i powieszą to jakoś bardziej mnie zachęca ;) w sumie od paru lat najbardziej szaleje na wyprzedażach dla synka :) aż strach pomyśleć co będzie przy dwójce [emoji85]

Mówię do M. Ze jeden z tych testów genetycznych ujawnia od razu płeć i ja chce robić ten z płcią- on do mnie: tak? A może poczekamy aż na usg będzie widać..? Ja na to ze nie ma mowy, bo skończą sie już wyprzedaże [emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moje ciazowe tsh wynisi 0,8. Normalnie mam okolo 2. Do tego mam 3 guzki na tarczycy, narazie do obserwacji.

Jutro badania, bardzo juz czekam na wyniki. Z kazdym dniem blizej terminu przyjecia do szpitala :/
Do szpitala idziesz zaraz po nowym roku z tego co pamiętam? Ja dowiem się co z moją Szyjka 15 stycznia wtedy to będzie u mnie 15+5

hmprod.jpeg
taka bluzeczke kupilam - 5 euro.

Ja kocham robic zakupy, ale staram sie wydawac zarobione pieniadze - rozsadnie :-D

Legginsy tez musze kupic. Jedne spodnie ciazowe , jeansowe mam po chlopcach. Przydadza sie po 5 latach :-)

Załączniki

• hmprod.jpeg
    hmprod.jpeg
    30,2 KB · Wyświetleń: 365
Zobacz załącznik 833451 taka bluzeczke kupilam - 5 euro.

Ja kocham robic zakupy, ale staram sie wydawac zarobione pieniadze - rozsadnie :-D

Legginsy tez musze kupic. Jedne spodnie ciazowe , jeansowe mam po chlopcach. Przydadza sie po 5 latach :-)
Śliczna :)

Ja też nie znoszę zakupów....
Unikam tłumów itd, a większość wolę kupować przez internet ;)
No i lubię szyć, więc na końcówkę będę miała kilka luźnych przewiewnych sukienek handmade itd, takich bardzo prostych, które nie będą przeszkadzały ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Śliczna :)

Ja też nie znoszę zakupów....
Unikam tłumów itd, a większość wolę kupować przez internet ;)
No i lubię szyć, więc na końcówkę będę miała kilka luźnych przewiewnych sukienek handmade itd, takich bardzo prostych, które nie będą przeszkadzały ;)

Zazdroszcze zdolnosci do szycia.
Ja uwielbiam wszystko to, co jest handmade, ale ceny np ubran dla dzieci sa zatrwazajace I tak jak Szwagierka ma jedynaka I ja na nie stac to znowu dla mnie dla dwojga to juz mega wydatek ( czasami wychodzi drozej niz w Next -wiem, ze to sieciowka, ale wedlug mnie maja swietne jakosciowo ubrania).
A wy macie swoje ulubione sklepy? Moze jakies handmade?
Mi podobaja sie ubranka na Link do: Zezuzulla - fajne jakosciowo I ladne kroje :happy2:

U mnie zrobiła to lekarka na miejscu może dlatego też taniej troszkę bo 80 za USG a 220 za krew i też dostałam taka extra paczkę z tym wszystkim i musiałam zanieść na pocztę . No myślę , że po nowym roku się musimy kiedyś zgadać na jakąś kawkę :)

I kiedy masz wyniki? No daj znac;) moja ginko robi tylko papa test

reklama
Do góry