Jola92
Fanka BB :)
Super wieści ! Bardzo się cieszę! A ja dzis pocalowałam klamkę w laboratorium... Wiec jutro z rana śmigam komunikacją miejską przez poł miasta z kubeczkiem z moczem w dłoni do innego laboratorium... W tym do którego zawsze chodzę postanowili się wszyscy urlopować do 2 stycznia ..... Mam nadzieję, że te wyniki dotrą jutro do 18 bo wtedy mam wizytęJestem jestem kochana właśnie wróciliśmy do domku były małe cyrki z pobraniem krwi bo az 4 podejścia mam nakaz picia jeszcze więcej. Dzieciątko rosnie zdrowo ma 6.4 cm lekarka kazała mi kaszlec żeby to obudzic bo śpioch mały spal A później cały czas dupka się obracalo więc nie było szans na poznanie płci ale podobno z tak krwi wyjdzie także za tydzień powinniśmy wiedzieć co i jak choć dla mnie najważniejsze to że zdrowe. Ufff powiem wam dziewczyny kamień z serca bo już się bałam zanikiem tych wszystkich objawow. Kolejna wizyta 9.01 no i w przyszłym tygodniu mam dzwonić o wyniki tych badań z krwi , ale wierzę że wszystko będzie dobrze :** zaraz przejze forum mam nadzieję , że u pozostałych też wszystko w porządku