Margana
Fanka BB :)
Nie kazda ma objawy. A kiedy bylas u lekarza?Dziewczyny, 10 tydzien ponad a u mnie brak jakichkolwiek objawów. Kompletnie nic... Trochę się martwię.
Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie kazda ma objawy. A kiedy bylas u lekarza?Dziewczyny, 10 tydzien ponad a u mnie brak jakichkolwiek objawów. Kompletnie nic... Trochę się martwię.
Hehe, no pewnie tak. Ale wisocznie masz szczescie, ze nie masz objawow i tyle [emoji5] Ja mam a i tak sie denerwuje, wiec chyba lepiej juz nie miec.@Margana byłam we wtorek przed świętami, było wszystko okej. Ale wcześniej zdarzało się, że mnie brzuch pobolewal, zgaga miałam... Piersi pobolewaly. Teraz kompletnie nic. Wiem że są ciążę bezobjawowe. Jednak jakiś objaw mnie by uspokoił
Haha mam to samo A jutro i tak się dowiem ile ważę bo mamy wizytę u gina Już się nie mogę doczekać, m nadzieję, że wszystko jest oki. Planuje zapytać go o płeć, ciekawe czy coś mi powie.Hej dziewczyny ja po tych świętach boję się wejść na wagę :/
Trzymam mocno kciuki za wizyty
Mnie też bolą tylko sutki
Haha mam to samo A jutro i tak się dowiem ile ważę bo mamy wizytę u gina Już się nie mogę doczekać, m nadzieję, że wszystko jest oki. Planuje zapytać go o płeć, ciekawe czy coś mi powie.
Ja to wolałam się rano nie ważyćHej dziewczyny, jak po świętach? Ja nie mogę patrzeć na jedzenie na wadze 1,5 kg więcej życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach i trzymam kciukasy