reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I my tez dostaliśmy coś dla malucha, kocyk- misia i śpiochy na następne święta
1514242581-50263dc5723e383e-aaaaaa.jpeg
[emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka;)

Matko dość mam świat! Ileż można jeść. Ja tylko jem jem jem i jem! Śledzie mogła bym tonami. Za chwilkę michalki z choinki u teściowej. No masakra;)

Teraz jestem jak by w 6 MSC ciąży spokojnie;) ja dla maluszka nic nie dostałam i ogólnie nie jestem z tych co tak wcześnie cię kompletują. ;)

Początkiem stycznia będę dzwonić się umawiać na wizytę. Mam nadzieję że na kolejnej koło 20 stycznia się umowie już zobaczę kto mieszka w brzuszku;) wtedy może coś powoli zacznę. Chociaż nie wiem już czy nie poczekam do l4 i wtedy wszystko na spokojnie;)

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

Hejka :-) my powiedzielismy rodzicom dopiero i przyszlym tesciom oraz rodzenstwu to wszyscy plakali ze wzruszenia :-) nie dostalismy nic dla groszka, bo nikt go nie przewidywal w planach wigilijnych prezentow. Jestem bardzo szczesliwa,ze tak to przyjeli, a nie robili awantur,bo rodzice M sa z malej wsi,a tu jest najpierw slub, potem dzieci hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :-) my powiedzielismy rodzicom dopiero i przyszlym tesciom oraz rodzenstwu to wszyscy plakali ze wzruszenia :-) nie dostalismy nic dla groszka, bo nikt go nie przewidywal w planach wigilijnych prezentow. Jestem bardzo szczesliwa,ze tak to przyjeli, a nie robili awantur,bo rodzice M sa z malej wsi,a tu jest najpierw slub, potem dzieci hehe [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

To super :)

Hej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło

Hej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Trzymam kciuki za prenatalne!!! Befzie dobrze i zobaczysz silnego, małego, wiercącego się bobaska :)

p19u3e3keacnzfkv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Mnie też ...w tym roku te święta były na prawdę inne ...niepoczulam ich nawet na moment , ale mam głęboką nadzieję , że w przyszłym roku będą najcudowniejszymi świętami naszego życia bo już ż naszymi Maluszkami na rękach:))

Do góry