reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hejka
Matko dość mam świat! Ileż można jeść. Ja tylko jem jem jem i jem! Śledzie mogła bym tonami. Za chwilkę michalki z choinki u teściowej. No masakra
Teraz jestem jak by w 6 MSC ciąży spokojnie ja dla maluszka nic nie dostałam i ogólnie nie jestem z tych co tak wcześnie cię kompletują.
Początkiem stycznia będę dzwonić się umawiać na wizytę. Mam nadzieję że na kolejnej koło 20 stycznia się umowie już zobaczę kto mieszka w brzuszku wtedy może coś powoli zacznę. Chociaż nie wiem już czy nie poczekam do l4 i wtedy wszystko na spokojnie
Matko dość mam świat! Ileż można jeść. Ja tylko jem jem jem i jem! Śledzie mogła bym tonami. Za chwilkę michalki z choinki u teściowej. No masakra
Teraz jestem jak by w 6 MSC ciąży spokojnie ja dla maluszka nic nie dostałam i ogólnie nie jestem z tych co tak wcześnie cię kompletują.
Początkiem stycznia będę dzwonić się umawiać na wizytę. Mam nadzieję że na kolejnej koło 20 stycznia się umowie już zobaczę kto mieszka w brzuszku wtedy może coś powoli zacznę. Chociaż nie wiem już czy nie poczekam do l4 i wtedy wszystko na spokojnie
gochagosiaczek
Hejka :-) my powiedzielismy rodzicom dopiero i przyszlym tesciom oraz rodzenstwu to wszyscy plakali ze wzruszenia :-) nie dostalismy nic dla groszka, bo nikt go nie przewidywal w planach wigilijnych prezentow. Jestem bardzo szczesliwa,ze tak to przyjeli, a nie robili awantur,bo rodzice M sa z malej wsi,a tu jest najpierw slub, potem dzieci hehe [emoji1]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Hejka :-) my powiedzielismy rodzicom dopiero i przyszlym tesciom oraz rodzenstwu to wszyscy plakali ze wzruszenia :-) nie dostalismy nic dla groszka, bo nikt go nie przewidywal w planach wigilijnych prezentow. Jestem bardzo szczesliwa,ze tak to przyjeli, a nie robili awantur,bo rodzice M sa z malej wsi,a tu jest najpierw slub, potem dzieci hehe [emoji1]
To super
Onaszczesliwa2018
Hej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
martaaa515
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]Hej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Trzymam kciuki za prenatalne!!! Befzie dobrze i zobaczysz silnego, małego, wiercącego się bobaskaHej dziewczyny, a ja już dziś spać niemoglam myślę, że to przez stres który włącza mi się ostro przed jutrzejszymi prenatalnymi dzięki Bogu udało się ta krew i USG ustawić na jedna godzinę bo tak musiałabym dwa razy jechać bezsensu ...takze jutro o 12 zobaczę naszego malutkiego szkraba mam nadzieję , że u niego wszystko w porządku. Dziś zaczęłam 13 tydzień ale to minęło
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
martaaa515
Dobra, widzę że na 12 [emoji2][emoji2] trzymam kciuki [emoji8][emoji8]Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]
Trzymam kciuki za prenatalne
Dla mnie najbardziej niesamowite były maleńkie stópki, którymi Kruszynka machała
Dla mnie najbardziej niesamowite były maleńkie stópki, którymi Kruszynka machała
reklama
Onaszczesliwa2018
Na którą masz jutro? [emoji4] ja mam wizytę w czwartek na szczęście na 9:15 ale już zaczynam się denerwować [emoji4]
Mnie też ...w tym roku te święta były na prawdę inne ...niepoczulam ich nawet na moment , ale mam głęboką nadzieję , że w przyszłym roku będą najcudowniejszymi świętami naszego życia bo już ż naszymi Maluszkami na rękach)
Podziel się: