Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wypoczywaj i oby juz bylo dobrze!Po konsultacji z położoną zostałam w domu... Odpuściłam wizytę u teściów i zostałam w łóżku...
A plamienie się uspokoiło, oby na dłużej, choć jak znowu pójdę do wc....
Na IP nie pojechałam, bo w sumie racja, że poza usg, które by mnie na chwilę uspokoiło (i ewentualnie dodatkowo podrażniło) nic mi więcej nie zrobią, duphaston biorę, a łóżko w domu da mi więcej niż parę godzin tułaczki, jazda autem, chodzenie po schodach itd, a potem łóżko w szpitalu....
Piję melisę i idę spać... Przynajmniej spróbuję...
Kładź się grzecznie do łóżeczka i wstawaj tylko w razie potrzeby :*Po konsultacji z położoną zostałam w domu... Odpuściłam wizytę u teściów i zostałam w łóżku...
A plamienie się uspokoiło, oby na dłużej, choć jak znowu pójdę do wc....
Na IP nie pojechałam, bo w sumie racja, że poza usg, które by mnie na chwilę uspokoiło (i ewentualnie dodatkowo podrażniło) nic mi więcej nie zrobią, duphaston biorę, a łóżko w domu da mi więcej niż parę godzin tułaczki, jazda autem, chodzenie po schodach itd, a potem łóżko w szpitalu....
Piję melisę i idę spać... Przynajmniej spróbuję...
U nas to samo, wszyscy mysleli, ze sie juz nie zdecydujemy [emoji6]U mnie Święta spokojne. Pochwalilismy się rodzinie, oczywiście wszyscy w szoku bo od 7 lat przy każdej okazji powtarzalam, że 2 nie będzie bo nie chcemy [emoji16]. Wszyscy się cieszą, że jednak zmieniliśmy zdanie Ogólnie czuję się dobrze, mdłości nieco oslably, ale apetyt mam kiepski. Tyle dobroci, a ja na nic nie mam ochoty
Cieszę się bo mam nadwagę na starcie i muszę się bardzo pilnować Na razie nic nie przytyłam i oby tak jak najdłużejU nas to samo, wszyscy mysleli, ze sie juz nie zdecydujemy [emoji6]
Co do apetytu to sie ciesz, przynajmbiej za mocbo nie utyjesz.
Aniołek[*]8.08.2017