reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to faktycznie masz głowę bo dla mnie to byłaby dawka śmiertelna:D
Szalone lata minęły, teraz lampka wina mi wystarczy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Po konsultacji z położoną zostałam w domu... Odpuściłam wizytę u teściów i zostałam w łóżku...
A plamienie się uspokoiło, oby na dłużej, choć jak znowu pójdę do wc....
Na IP nie pojechałam, bo w sumie racja, że poza usg, które by mnie na chwilę uspokoiło (i ewentualnie dodatkowo podrażniło) nic mi więcej nie zrobią, duphaston biorę, a łóżko w domu da mi więcej niż parę godzin tułaczki, jazda autem, chodzenie po schodach itd, a potem łóżko w szpitalu....
Piję melisę i idę spać... Przynajmniej spróbuję...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po konsultacji z położoną zostałam w domu... Odpuściłam wizytę u teściów i zostałam w łóżku...
Na IP nie pojechałam, bo w sumie racja, że poza usg, które by mnie na chwilę uspokoiło (i ewentualnie dodatkowo podrażniło) nic mi więcej nie zrobią, duphaston biorę, a łóżko w domu da mi więcej niż parę godzin tułaczki, jazda autem, chodzenie po schodach itd, a potem łóżko w szpitalu....

0d1yrjjgtd95fou3.png
To wypoczywaj i oby juz bylo dobrze!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1yrjjgtd95fou3.png
Kładź się grzecznie do łóżeczka i wstawaj tylko w razie potrzeby :*

U mnie Święta spokojne. Pochwalilismy się rodzinie, oczywiście wszyscy w szoku bo od 7 lat przy każdej okazji powtarzalam, że 2 nie będzie bo nie chcemy [emoji16]. Wszyscy się cieszą, że jednak zmieniliśmy zdanie :) Ogólnie czuję się dobrze, mdłości nieco oslably, ale apetyt mam kiepski. Tyle dobroci, a ja na nic nie mam ochoty ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

U mnie Święta spokojne. Pochwalilismy się rodzinie, oczywiście wszyscy w szoku bo od 7 lat przy każdej okazji powtarzalam, że 2 nie będzie bo nie chcemy [emoji16]. Wszyscy się cieszą, że jednak zmieniliśmy zdanie :) Ogólnie czuję się dobrze, mdłości nieco oslably, ale apetyt mam kiepski. Tyle dobroci, a ja na nic nie mam ochoty ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
U nas to samo, wszyscy mysleli, ze sie juz nie zdecydujemy [emoji6]
Co do apetytu to sie ciesz, przynajmbiej za mocbo nie utyjesz.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry