reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz co, mało która apteka to ma, tzn ja we Wrocławiu w wielu nam na miejscu i kupuje w aptece ale jak mieszkasz w mniejszym miejsce to pewnie stacjonarne odpada.. Ale zawsze zostaje kupno przez internet :)

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Popytam u siebie jak nie znajdę to zamówię przez internet :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Skladam Wam wszystkim życzenia i znikam na kilka dni nacieszyc sie rodzina, dzieckiem i ostatnimi dniami przed szpitalem. Do napisania pewnie 28.12 dam znac po prenatalnych :)

Jak to nie będzie nikomu przeszkadzac to mogę i codziennie wpadac. Moze i nieciążowa poki co ale jakos bym nie umiala sie z wami rozstac :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Haha Elodia chyba nikt nie ma nic przeciwko [emoji5]
Super, ze sie tal ladnie pozbieralas i myslisz pozytywnie. To juz polowa sukcesu [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana przykro mi strasznie, na prawde. Ale dobrze, ze juz po wszystkim i jestes juz w domku.
Placz ile potrzebujesz. Musisz przezyc zalobe po swojemu. Myle do pietwszej @ i zobaczysz, ze bedzie coraz lepiej.
Oczywisci wpadaj do nas kiedy tylko chcesz. Trzymam kciuki za Ciebie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie mamuski [emoji3]
Spalam tak sobie, glowa dalej boli [emoji53] Chociaz tyle dobrego, ze dzidzia zdrowa.
Zaraz biore sie za pieczenie kolejnych dwoch ciast, a wieczorem pakowanie prezentow.

ZYCZE WSZYSTKIM WAM I WASZYM RODZINOM ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT W RODZINNEJ ATMOSFESZE [emoji268][emoji318][emoji2]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie nadrobie was....a szkoda u mnie mlyn przy gotowaniu zaraz ide robie rybe po grecku i bigis wigilijny a jeszcze musze ogarnac choinke ze 3 ciasta upiec i zrobic "grzybki". I poprsowac rzeczy dla siebie i dla syna do szpitala bo 27 mamy z rana byc na oddziele. Dlatego juz dzis skladam was zyczenia spokojnych u rodzinnych swiat.

Gratuluje udanych wizyt...dzieciaki juz takie cudne sa. Niech zdrowo rosna skarby.

Elodia masz nakaz bycia z nami...bylas,jestes i zawsze bedziesz lipcowka.

Paulinka przykro mi strasznie. Nic nie jest w stanie okreslic tego jak sie teraz czujesz. Masz w nas wsparcie kochana. Mam nadzieje ze szybko bedziesz mogla zaczac starania i aniolek bedzie czuwal nad wami. Tule.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki a ty Marku nocny spać nie możesz? Wracam z pogotowia coś mi tam wypisala jeszcze zrypki dostałam ze o 2:30 z przeziębieniem przyszlam zmieniła ton jak powiedziałam ze w ciąży jestem menda jest na służbie jak pupa od no wiesz czego

w4sqgzu395zb6ngs.png
Marek nocny spac nie mogl. Noc wczesniej zagadalam sie z M ( tak zagadalam bo do 1 @ nie chce seksów zeby wszystko mi sie ladnie zagoilo) do 5 to i organizm juz troche sie przestawił:p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry