reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Heheh ja już pół forum przeczytałam,nawet mamy z września zaczęłam czytać co tam u nich
Ja kiedys jak tu wszystkie spaly czytalam tyle watków i historii ze az włos na glowie sie jeży :p.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
:) trzymamy kciuki

Ty tez spac nie możesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noc wczesnirj przegadalam do 5. Teraz przysnelam szybko ale przed 6 sie obudzilam i zasnac przez dwie godziny nie moglam i juz chcialam wstawać ale przysnelam i obudzilam się teraz dopiero. Matka stulecia :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Witam się przeświątecznie! Zaraż wsiadam w autko i smigam do mojej Mamy, a jutro rano z powrotem do Warszawy. Wyobraziłam sobie jak mnie @Elodia wyprzedza wózkiem widłowym :D Wesołych świąt ! :)
Kiedyś wózkiem jechalam bez uprawnien, kumpel mnie posadzil obok siebie. Ale byly jaja i lupa smoechu czy nas bhp nie przyuwazy xD a to byl wozek wysokiego skladowania czyli z kabiną operatora unoszoną do góry :p jak w windzie :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja tez nie śpię od 5 :oo2: W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego :-) :) tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył :D
Noooo to graty :p narzeczeństwo trzeba bylo skonsumować :-) jak ja sobie przypomnę co myśmy wyprawiali po zaręczynach....a aourat młoda miala weekend u tatusja to moglismy na szalenstwa se pozwolic....łoooooo jezu :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Popytam u siebie jak nie znajdę to zamówię przez internet :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Sprawdź na stronie Solgara żebyś niepotrzebnie nie szukała [emoji4] możesz tam sprawdzić gdzie w Twoim mieście sprzedają bo to tylko część aptek ma w ofercie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Kochana co do L4 to lekarz moze wypisac wsteczne. Jakbys w poniedzialek podeszla do szpitala albo do swojego lekarza to od soboty b3z problemu Ci wypisze. I pewnie ze dasz rade. Zobaczysz po dwoch tygodniach tak jak ja zaczniesz znowu się niesmialo usmiechac i wejdzie w Ciebie nadzieja ze nastepnym razme musi cholercia byc dobrze :-) ja w to głęboko wierzę i pozytywnie nastawiona jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Kochana co do L4 to lekarz moze wypisac wsteczne. Jakbys w poniedzialek podeszla do szpitala albo do swojego lekarza to od soboty b3z problemu Ci wypisze. I pewnie ze dasz rade. Zobaczysz po dwoch tygodniach tak jak ja zaczniesz znowu się niesmialo usmiechac i wejdzie w Ciebie nadzieja ze nastepnym razme musi cholercia byc dobrze :-) ja w to głęboko wierzę i pozytywnie nastawiona jestem.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Rozmawiałam już z lekarzem zwolnienie wraz z wypisem będę miała do odbioru w piątek rano i będę miała wypisane na miesiąc (pytał na ile chce to powiedziałam, że jak najdłużej jest możliwe) mam nadzieję, że trochę popłaczę i wyjdzie słońce :)

Masz nam od razu dac znac;)) a tk az tyle trzeba czekac z macica 6 mscy?
Nieeee mi tu bardziej chodzi o to ze zaczynam mowa prace i tak od razu wpasc nie chce. A jakbysmy zaczeli probowac w czerwcu i nawet by sie od razu udalo to to slubu w sierpniu bym przetrwala a ze slubu bym po prostu nie wrocila :p a starac bym po 1 @ nawet mogla zacząć cchociaz wiekszosc zrodel mowi o 3 msc zeby macica sie na dobre zregenerwoala bo jak za szybko bym zaszla moglabym dostac zakazenia wewnatrzmacicznego co mogloby stanowic zagrozenie zycia nawet a na grzyb mi kolejny zabieg.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry