Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noc wczesnirj przegadalam do 5. Teraz przysnelam szybko ale przed 6 sie obudzilam i zasnac przez dwie godziny nie moglam i juz chcialam wstawać ale przysnelam i obudzilam się teraz dopiero. Matka stuleciatrzymamy kciuki
Ty tez spac nie możesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś wózkiem jechalam bez uprawnien, kumpel mnie posadzil obok siebie. Ale byly jaja i lupa smoechu czy nas bhp nie przyuwazy xD a to byl wozek wysokiego skladowania czyli z kabiną operatora unoszoną do góryWitam się przeświątecznie! Zaraż wsiadam w autko i smigam do mojej Mamy, a jutro rano z powrotem do Warszawy. Wyobraziłam sobie jak mnie @Elodia wyprzedza wózkiem widłowymWesołych świąt !
![]()
Noooo to gratyJa tez nie śpię od 5W związku z tym wykorzystałam mojego narzeczonego
tak tak, mój M mi się wczoraj oświadczył
![]()
Sprawdź na stronie Solgara żebyś niepotrzebnie nie szukała [emoji4] możesz tam sprawdzić gdzie w Twoim mieście sprzedają bo to tylko część aptek ma w ofercie [emoji4]Popytam u siebie jak nie znajdę to zamówię przez internet![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana co do L4 to lekarz moze wypisac wsteczne. Jakbys w poniedzialek podeszla do szpitala albo do swojego lekarza to od soboty b3z problemu Ci wypisze. I pewnie ze dasz rade. Zobaczysz po dwoch tygodniach tak jak ja zaczniesz znowu się niesmialo usmiechac i wejdzie w Ciebie nadzieja ze nastepnym razme musi cholercia byc dobrze :-) ja w to głęboko wierzę i pozytywnie nastawiona jestem.Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach![]()
Ja naszczescie dziś wychodzękoło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek
![]()
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatniąi z całego serca Wam tego życzę [emoji11]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmawiałam już z lekarzem zwolnienie wraz z wypisem będę miała do odbioru w piątek rano i będę miała wypisane na miesiąc (pytał na ile chce to powiedziałam, że jak najdłużej jest możliwe) mam nadzieję, że trochę popłaczę i wyjdzie słońceKochana co do L4 to lekarz moze wypisac wsteczne. Jakbys w poniedzialek podeszla do szpitala albo do swojego lekarza to od soboty b3z problemu Ci wypisze. I pewnie ze dasz rade. Zobaczysz po dwoch tygodniach tak jak ja zaczniesz znowu się niesmialo usmiechac i wejdzie w Ciebie nadzieja ze nastepnym razme musi cholercia byc dobrze :-) ja w to głęboko wierzę i pozytywnie nastawiona jestem.
![]()
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
![]()
Nieeee mi tu bardziej chodzi o to ze zaczynam mowa prace i tak od razu wpasc nie chce. A jakbysmy zaczeli probowac w czerwcu i nawet by sie od razu udalo to to slubu w sierpniu bym przetrwala a ze slubu bym po prostu nie wrocilaMasz nam od razu dac znac) a tk az tyle trzeba czekac z macica 6 mscy?