reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymaj się kochana. Ani się obejrzysz, a będziecie zakładać z Elodią kolejny wątek :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mam taką nadzieję :) raz jeszcze dziękuje za wsparcie [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam nadzieję, że wyjdę bo jeszcze nie było obchodu jak na złość :( mam do ciebie pytania gdzie robiłaś to badanie, które stwierdza nie przyswajanie kwasu foliowego i jaki to jest koszt ? Z góry dziękuję :) mój lekarz raczej to wyklucza bo twierdzi, że jak brałam kwas foliowy 5 mg to zawsze w jakimś stopniu on się wchłonie, ale chyba wolałabym wiedzieć jak jest rzeczywiście, bo do pierwszego poronienia lekarze podchodzą bardzo "lajtowo" traktuja to jako przypadek i tyle ..

Ja robiłam przez stronę testdna.pl, płaciłam 330zł. Zamawiasz i płacisz przez internet, przesyłają Ci zestaw do pobrania wymazu z wewnętrznej strony policzka i odsyłasz. Za kuriera nie płacisz. Po około 10 dniach dostałam wynik na maila a później doszedł pocztą [emoji4] jakbyś jeszcze miała jakieś pytania to pytaj śmiało [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja robiłam przez stronę testdna.pl, płaciłam 330zł. Zamawiasz i płacisz przez internet, przesyłają Ci zestaw do pobrania wymazu z wewnętrznej strony policzka i odsyłasz. Za kuriera nie płacisz. Po około 10 dniach dostałam wynik na maila a później doszedł pocztą [emoji4] jakbyś jeszcze miała jakieś pytania to pytaj śmiało [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Dziękuje :) a jeszcze chciałam się zapytać o ten kwas foliowy jaki przyjmujecie Folian z firmy Solgar dobrze kojarzę ? :) Bo będę musiała przez te 3 miesiące i tak coś brać :)

Dziękuje :) a jeszcze chciałam się zapytać o ten kwas foliowy jaki przyjmujecie Folian z firmy Solgar dobrze kojarzę ? :) Bo będę musiała przez te 3 miesiące i tak coś brać :)

Dokładnie tak. A lekarz nie może wiedzieć ile kwasu normalnego przyswoiłaś. Z tą mutacją przyswaja się około 30-50% więc nawet jak brałaś 5mg to organizm mógł przyswoić co najwyżej 2,5mg a w ciąży minimum to 4mg.
Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie poronienie było tylko przypadkiem i następną ciąża będzie już udana [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

oar8qqmzxfkhrczb.png

Dokładnie tak jak Marta pisze :) najlepiej jak dostaniesz paczkę z testem zrobić go wieczorem i tego samego dnia zamówić kuriera na kolejny dzień :)

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

1514019236-9cdcbc1ff5a26f66-aaaaaa.jpeg
@paulina1994

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dokładnie tak. A lekarz nie może wiedzieć ile kwasu normalnego przyswoiłaś. Z tą mutacją przyswaja się około 30-50% więc nawet jak brałaś 5mg to organizm mógł przyswoić co najwyżej 2,5mg a w ciąży minimum to 4mg.
Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie poronienie było tylko przypadkiem i następną ciąża będzie już udana [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Kupię tym razem ten Folian, który wy bierzecie i zobaczymy on jest do kupienia w aptekach stacjonarnych czy tylko w aptece internetowej ? :)

reklama
Kupię tym razem ten Folian, który wy bierzecie i zobaczymy on jest do kupienia w aptekach stacjonarnych czy tylko w aptece internetowej ? :)

Wiesz co, mało która apteka to ma, tzn ja we Wrocławiu w wielu nam na miejscu i kupuje w aptece ale jak mieszkasz w mniejszym miejsce to pewnie stacjonarne odpada.. Ale zawsze zostaje kupno przez internet :)

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry