reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam w domu mogę psiknac a ile razy? W dniu?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Mi lekarz zabronił to brać... Lepiej bierz to co dostałaś

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dzień dobry :)
Tzn w sumie nie dobry.. tradycyjnie jak w schemacie co drugi dzień mam do du.. To właśnie dziś!

Znów mnie mdli, jest mi słabo a mam jechać do siebie do domu, zabieram się z kolegą który jedzie do mnie do miasteczka, a w I święto przyjeżdża mój chłopak... Myślałam że mój chociaż podwiezie mnie w miejsce docelowe skąd jest wyjazd ale oczywiście muszę targać się sama.. Wrócił z "wigilii firmowej" o 6 rano... Boże na prawdę mam tego dość.. Jakie mam wyciągnąć konsekwencje??? Mam się wyprowadzić czy co? Żeby zauważył że ma dziewczynę do tego dziecko w drodze... Człowiek nieodpowiedzialny.. A wcześniej taki nie był... A gdybym w nocy miała jechać do szpitala to co? Nie ma go... Jak zawsze muszę polegać na sobie... Nawet nie wiem czy chce żeby w święto przyjechał do mnie..

p19u3e3kg4o8i252.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej :** ehh faceci... może napisz mu list taki od serca i zostaw jak się obudzi to przeczyta ..a Ty może pomysl czy nie byłoby fajnie trochę u mamy dłużej zostać, może potrzebuje faktycznie wstrząsu. Kurczę może ten kolega mógłby po Ciebie podjechać jakbyś mu powiedziała że coś nie bardzo się czujesz? . Trzymam kciuki obu wszystko pozytywnie się rozwiązało

Słońce no tak to bywa....muszę się wziąść w garść i zapierdzielać z głową uniesioną wysoko do góry :-) ale widzisz jak wy mi dzieeczyny bedziecie zazdroscic :-) wy juz zaczniecie za ruchami tęsknić a ja dopiero będę ruchy czuła, ha! :p tak że jak najbardziej pozytywnie nastawiona jestem. Tesknie za aniolkiem moim ale wiem ze nade mną czuwa.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
I pewnie za spaniem będziemy tęsknić jak Ty jeszcze w 2-paku będziesz ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja już po wszystkim, łzy ciekną mi po policzkach i do tej pory nie wierzę, że to się stało, wczoraj o 21 przeszłam zabieg na chwilę obecną czuje się dobrze, nie mam żadnych bóli itp, nawet nie myślałam, że aż tak będę cierpieć, oby minęły te 3 miesiące i ponownie zacząć starania, bo chciałabym jak najszybciej o tym zapomnieć, groszek już na zawsze pozostanie w moim sercu, ale cóż tak się czasami dzieje, dziś rano wychodzę do domu, mam problem z L4 bo nikt tu mi go dzisiaj już nie wypisze bo sekretariat pracuje od poniedziałku do piątku, będę dzisiaj rozmawiała z moim lekarzem jak on to rozwiąże bo L4 od niego skończyło mi się w piątek, wypisu też nie dostanę bo będzie gotowy najwcześniej w środę...
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt, maluszki rosną jak na drożdżach :)
Ja naszczescie dziś wychodzę ;) koło 9 będzie po mnie mąż z jednej strony tutaj chociaż mogę się wypłakać bo w domu każdy mnie uspokaja, tłumaczy, a tu nie trzeba mi tłumaczyć, ja wiem, że takie sytuacje się dzieją, ale płakać i tak będę wkoncu to mój malutki groszek :(
Będę musiała się pożegnać z lipcówkami, ale od czasu do czasu będę zaglądać i Wam kibicować [emoji11] mam nadzieję ogromną, że moja strata groszka będzie już tą ostatnią :( i z całego serca Wam tego życzę [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zwolnienie do pracy możesz donieść do tygodnia a szpital musi Ci wypisać od dnia przyjęcia więc się tym nie stresuj [emoji4]
Dobrze, że już idziesz do domku [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Zwolnienie do pracy możesz donieść do tygodnia a szpital musi Ci wypisać od dnia przyjęcia więc się tym nie stresuj [emoji4]
Dobrze, że już idziesz do domku [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mam nadzieję, że wyjdę bo jeszcze nie było obchodu jak na złość :( mam do ciebie pytania gdzie robiłaś to badanie, które stwierdza nie przyswajanie kwasu foliowego i jaki to jest koszt ? Z góry dziękuję :) mój lekarz raczej to wyklucza bo twierdzi, że jak brałam kwas foliowy 5 mg to zawsze w jakimś stopniu on się wchłonie, ale chyba wolałabym wiedzieć jak jest rzeczywiście, bo do pierwszego poronienia lekarze podchodzą bardzo "lajtowo" traktuja to jako przypadek i tyle ..

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry