reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nieeee mi tu bardziej chodzi o to ze zaczynam mowa prace i tak od razu wpasc nie chce. A jakbysmy zaczeli probowac w czerwcu i nawet by sie od razu udalo to to slubu w sierpniu bym przetrwala a ze slubu bym po prostu nie wrocila :p a starac bym po 1 @ nawet mogla zacząć cchociaz wiekszosc zrodel mowi o 3 msc zeby macica sie na dobre zregenerwoala bo jak za szybko bym zaszla moglabym dostac zakazenia wewnatrzmacicznego co mogloby stanowic zagrozenie zycia nawet a na grzyb mi kolejny zabieg.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Też mi lekarz mówił żeby 3 miesiące odczekać żeby się wszystko zregenerowało

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha Elodia chyba nikt nie ma nic przeciwko [emoji5]
Super, ze sie tal ladnie pozbieralas i myslisz pozytywnie. To juz polowa sukcesu [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ano mam dziecko jedno i chocby dlatego nie moglam dlugo sie dolowac....jak ta moja pierdola probowala mnie podpuscic wczoraj...."ciekawe co ja dostanę pod choinkę" jeszcze małpa dzisiaj chciala prezenty dostac a to z tego względu, że Wigilię spedza w tym roku u swojego ojca. Ale no huhu powiedzialam jej ze dostanie jak wróci :-) chwile focha miala ale jej przeszlo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Rozmawiałam już z lekarzem zwolnienie wraz z wypisem będę miała do odbioru w piątek rano i będę miała wypisane na miesiąc (pytał na ile chce to powiedziałam, że jak najdłużej jest możliwe) mam nadzieję, że trochę popłaczę i wyjdzie słońce :)

Oo no widzisz co szpital to inaczej. Pewnie gdybym miała lekarę w szpitalu to tez by mi na miesiąc wystawila :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Też mi lekarz mówił żeby 3 miesiące odczekać żeby się wszystko zregenerowało

No towidac tylko moja gin jakaś nawiedzona....ale wraz ze zmianą pracy zamierzam ginekologa zmienic. Moze tym razem sprobuje z facetem... :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

No towidac tylko moja gin jakaś nawiedzona....ale wraz ze zmianą pracy zamierzam ginekologa zmienic. Moze tym razem sprobuje z facetem... :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ze mną leżała jedna dziewczyna, też ma dobrego ginekologa i też kazał odczekać 3 miesiące, a jak już bardzo chce to chociaż 2, ale on dla pewności zaczekał by i tak te 3 więc coś w tym musi być

Ze mną leżała jedna dziewczyna, też ma dobrego ginekologa i też kazał odczekać 3 miesiące, a jak już bardzo chce to chociaż 2, ale on dla pewności zaczekał by i tak te 3 więc coś w tym musi być

Lepiej poczekac te 3 miesiace lub ewentualnie 2 niz od razu po 1 @ sie starac. Lepiej zeby sie wszystko zagoilo. Dziecko nie zając nie ucieknie, po prostu ten miesiac czy dwa później zacznie sie staranka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Paulina na pewno wyjdzie słońce!

Mnie było o tyle łatwiej, że nie musiałam mieć zabiegu (końcówka 5tc), wróciłam do domu, przepłakałam noc i większość dnia, a potem założyłam buty do biegania i poszłam płakać do lasu... Po mocniejszych kilkunastu nie miałam siły płakać, wróciłam do domu i padłam nawet się nie przebierając... Potem za każdym razem jak było bardzo źle to szłam biegać, bez względu na porę dnia czy nocy, zmęczona potrafiłam zasnąć, żeby nie iść do pracy po przepłakanej nocy.... I w tym samym tygodniu zapisałam się na maraton...
No i druga sprawa, cieszyła się, że chociaż wiem, że w ogóle jestem w stanie zajść w ciążę, i wierzyłam, że uda się znowu...

Bieganie jest moim sposobem na problemy, stres, itd, ale wierzę, że każdy ma jakiś własny sposób, albo jeszcze nie wie, że ma taki sposób, ale dla każdego istnieje coś, co pozwoli, żeby znowu wstało słońce...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry