reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No już nie śpię.... Trzymaj trzymaj bo ja drżę ze strachu :( już mnie głowa boli... Boże oby było wszystko dobrze

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wszystko będzie oki słoneczko:* maluszek się ma dobrze i rosnie zdrowo za parę godzin będziesz najszczesliwsza mama na świecie:*

reklama
Oczywiscie słoneczko , że będzie wszystko dobrze . Pamiętaj , że maluszek odczuwa wszystko to co Ty i jak Ty płaczesz to On też się smuci że mama się boji. Poglaskaj się po brzuszku i pogadaj z tym Twoim szkrabem. Powinno pomóc- przynajmniej na mnie troszkę to działa I główka do góry. WSZYSTKO JEST WPORZADKU :**
Dzięki ale jeśli mam objawy ciąży i mdłości nie plamie nic nie boli to chyba niunia zdrowa jest napewno jest ok

w4sqgzu395zb6ngs.png

Tak będzie, a mąż ma rację tylko nie powinien krzyczeć, a inaczej Ci to wbić do głowy. Faceci mają łatwiej. Też się stresują czy dziecko będzie zdrowe, ale nie ślęczą na internecie, nie czytają o poronieniach, mdlosciach i bolacych cyckach więc żyją w spokoju i nieświadomości :) Nasze mamy nawet nie wiedziały przed porodem czy mamy 2 rece i 2 nogi, ale nie miały tez wujka google.

p19uqqmzxqi22hcj.png

To fakt są plusy i minusy tego , że mamy teraz taki dostęp do Internetu i informacji. A co do facetów masz rację oni niemysla na " zapas "

Dzięki ale jeśli mam objawy ciąży i mdłości nie plamie nic nie boli to chyba niunia zdrowa jest napewno jest ok

w4sqgzu395zb6ngs.png

Kochana nawet jakby trochę przestało Cie mdlic czy przestała byś odczuwać ciążowe dolegliwości to nie znaczy zawsze nic złego jesteśmy w coraz bardziej zaawansowanych ciazach i poprostu organizmy też coraz bardziej się przyzwyczajaja :*

Paulina bardzo mi przykro :( trzymaj się Kochana :*

Ja siedzę przed gabinetem lekarza i tak sie źle czuje :( może to z nerwów, ale brzuch mnie boli, mdli mnie.. a chyba będzie lekkie opoznienie :/

Tak będzie, a mąż ma rację tylko nie powinien krzyczeć, a inaczej Ci to wbić do głowy. Faceci mają łatwiej. Też się stresują czy dziecko będzie zdrowe, ale nie ślęczą na internecie, nie czytają o poronieniach, mdlosciach i bolacych cyckach więc żyją w spokoju i nieświadomości :) Nasze mamy nawet nie wiedziały przed porodem czy mamy 2 rece i 2 nogi, ale nie miały tez wujka google.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Tzn nie to ze krzyczy ale jest zły bo widzi jak przeżywam i to nasze 2 planowane wiec chcemy żeby było wszystko dobrze jak z 1 planowana córcia tez się bałam bo 1 ciążę Poronilam przed córeczka i tez coś zabolało to zaraz biegiem do lekarza ale teraz mam gorzej bo prywatnie brak funduszy a państwowo mam dopiero tego 03. A ja bym już chciała zobaczyć niuni zresztą on tez i córcia ale mówi ze nie powinnam nastawiać się na stratę bo to ze inne mają słabe niuni to nie musi oznaczać ze ja też bo to ie od nas zależy tylko od płodu jak sb poradzi a ja kuźwa jak widzę posty dziewczyn które tracą to zaraz czarne myśli a Tfu cholera jasna panikara ze mnie wrrr[emoji35] [emoji35] [emoji35]

w4sqgzu395zb6ngs.png

No już nie śpię.... Trzymaj trzymaj bo ja drżę ze strachu :( już mnie głowa boli... Boże oby było wszystko dobrze

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będzie... Musi... Przecież nie może koniec w końcu być tak, że połowa forum straci Maleństwa :( wkurzam się teraz jeszcze bardziej, że babsztyle, które palą, cpaja, piją alkohol, bzykaja Się w ciąży z kim popadnie nie zwracajac uwagi na AIDS... Pala narodzone dzieci w piecach, wyrzucaja, porzucaja... A te dzieci są zdrowiutkie a biedne przez nikogo niechciane... A my tak czekamy, staramy się, wspieramy tu na forum, chwalimy każdym nowym cm Maleństwa, rosnącym brzuchem... I straty się zdarzaja... I to zdecydowanie za często

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kochana nawet jakby trochę przestało Cie mdlic czy przestała byś odczuwać ciążowe dolegliwości to nie znaczy zawsze nic złego jesteśmy w coraz bardziej zaawansowanych ciazach i poprostu organizmy też coraz bardziej się przyzwyczajaja :*
No wiem ale ja się strasznie boje kiedy widzę jak dziewczyny tracą swoje skarby. I różne są poronienia bo jedne np wgl nie krawawia idą na wizytę i się okazuje najgorsze :(.

w4sqgzu395zb6ngs.png

Do góry