reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@SzczęśliwaCiężarna ja też się na to wkurzam zawsze.. Bo świat nie jest sprawiedliwy, nigdy nie był i nie będzie...

Boję się dziś bardzo chociaż przełomowe usg już miałam, poprzednio już było widać że coś nie tak... Tak jak piszesz musi być dobrze.. Już raz w ten sposób od życia po dupie dostałam.. Wystarczy

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A powiem wam ze wczoraj z córcia chciałam pojechać do tesciow w autobusie słabo mi się zrobiło musiałam z nią wysiąść na szybszym przystanku bo miałam taki odlot ze prawie wypadlam z autobusu tylko z całych sił niunie trzymałam za rączkę żeby ją czuć kolo siebie bo czarno miałam przed oczami pełno ludzi było taka znieczulica prawie wpadlam pod ławkę żadna menda nie wstała nie spytała co się stało juz naprawdę pal licho ze mną ale widzieli ze jestem z małym dzieckiem i mała się bała no zero reakcji tragedia zadzwoniłam po teścia i przyszedł po mnie

w4sqgzu395zb6ngs.png

Tzn nie to ze krzyczy ale jest zły bo widzi jak przeżywam i to nasze 2 planowane wiec chcemy żeby było wszystko dobrze jak z 1 planowana córcia tez się bałam bo 1 ciążę Poronilam przed córeczka i tez coś zabolało to zaraz biegiem do lekarza ale teraz mam gorzej bo prywatnie brak funduszy a państwowo mam dopiero tego 03. A ja bym już chciała zobaczyć niuni zresztą on tez i córcia ale mówi ze nie powinnam nastawiać się na stratę bo to ze inne mają słabe niuni to nie musi oznaczać ze ja też bo to ie od nas zależy tylko od płodu jak sb poradzi a ja kuźwa jak widzę posty dziewczyn które tracą to zaraz czarne myśli a Tfu cholera jasna panikara ze mnie wrrr[emoji35] [emoji35] [emoji35]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Nie ukrywam, że te posty o stratach mnie nie stresują, ale nie możemy o tym myśleć. Ja mam jedno srednio planowane dziecko, teraz będę mieć drugie planowane i wiecej dzieci nie chcę. Wierzę, że będzie dobrze. Warto sobie uświadomić, że nawet jakby coś to nie mamy na to wpływu, a statystycznie jest wieksze prawdopodobieństwo, że będzie ok. Pozytywne myślenie przyciąga pozytywną energię i odwrotnie.

p19uqqmzxqi22hcj.png

@SzczęśliwaCiężarna ja też się na to wkurzam zawsze.. Bo świat nie jest sprawiedliwy, nigdy nie był i nie będzie...

Boję się dziś bardzo chociaż przełomowe usg już miałam, poprzednio już było widać że coś nie tak... Tak jak piszesz musi być dobrze.. Już raz w ten sposób od życia po dupie dostałam.. Wystarczy

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mam nadzieję, że Maluszek nadrobil i teraz będzie wszystko idealnie.... Przecież to są takie Okruszki... Codziennie się doskonala... Bardzo mocno trzymam kciuki. Na która godzinę masz wizytę?

f2w39n7303c24ozn.png

Dziś brat ma przyjechać dzwoniłam do przedszkola ze mała bd 10 kolo 11 bo sama się nie ruszam i myślałam że znowu bd musiała jechać sama bo brat nie odbierał a jego synek leży w szpitalu na zapalenie płuc od rana do 21 siedzi z nim i myślałam że zaspal ale oddzwonil ze mały chyba dziś wyjdzie i ze sama broń Boże mam się nie ruszać ze przyjdzie i ze mną pójdzie mała zawieźć. Fajnie ze mały juz lepiej bo było z nim. Strasznie:( miał święta spędzić w szpitalu bo nie było poprawy aż tu nagle jest [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Mam nadzieję, że Maluszek nadrobil i teraz będzie wszystko idealnie.... Przecież to są takie Okruszki... Codziennie się doskonala... Bardzo mocno trzymam kciuki. Na która godzinę masz wizytę?

f2w39n7303c24ozn.png
Kurde chyba źle się wyraziłam z tego zaplątania porannego - na tym etapie ale w poprzedniej ciąży było coś nie tak, teraz jak byłam w zeszły wt wszystko było pięknie widać :) maluch jest większy o jakieś 5dni także dziś z usg mam 12+2 :) a wizytę mam na 11.40

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tak troche odbije od tematu jakie robicie ciacha na święta bo ja jutro robie 3-bita i murzynka z mega dużą polewa czekoladowa [emoji4][emoji4][emoji4] i sałatkę jutro z.mezem wspólnie robimy [emoji23] sierotka moja oby sb kuku nie zrobił hehe

w4sqgzu395zb6ngs.png

No wiem ale ja się strasznie boje kiedy widzę jak dziewczyny tracą swoje skarby. I różne są poronienia bo jedne np wgl nie krawawia idą na wizytę i się okazuje najgorsze :(.

w4sqgzu395zb6ngs.png
Wiem rozumie też się bardzo stresuje tym bardziej ,że raz straciłam dzidzie . :( . To straszne :( ale mimo wszystko musimy pozytywnie myśleć chociaż troszkę:*

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Tak troche odbije od tematu jakie robicie ciacha na święta bo ja jutro robie 3-bita i murzynka z mega dużą polewa czekoladowa [emoji4][emoji4][emoji4] i sałatkę jutro z.mezem wspólnie robimy [emoji23] sierotka moja oby sb kuku nie zrobił hehe

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja jadę można powiedzieć na gotowca do mamusi :D a że mam 100km i jadę pociągiem to raczej nic ze sobą nie zabiorę :D takie święta to ja lubię... Ale pewnie w domu będzie jeszcze sporo do zrobienia to pomogę w taki sposób bo jadę już jutro :)

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry