reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Będzie... Musi... Przecież nie może koniec w końcu być tak, że połowa forum straci Maleństwa :( wkurzam się teraz jeszcze bardziej, że babsztyle, które palą, cpaja, piją alkohol, bzykaja Się w ciąży z kim popadnie nie zwracajac uwagi na AIDS... Pala narodzone dzieci w piecach, wyrzucaja, porzucaja... A te dzieci są zdrowiutkie a biedne przez nikogo niechciane... A my tak czekamy, staramy się, wspieramy tu na forum, chwalimy każdym nowym cm Maleństwa, rosnącym brzuchem... I straty się zdarzaja... I to zdecydowanie za często

f2w39n7303c24ozn.png
Też mnie w takich chwilach dopada smutek ale tak jak i Ciebie złość ...

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jejku dziewczyny właśnie dostałam wiadomość od koleżanki dokładnie foto jej fasolki ale super a tak chciałam żeby jakaś koleżanka do.mnie dołączyła żebym nie była sama [emoji4][emoji4][emoji4] ale się ciesze bo jak chodziłam z córcia to w 3 biegalysmy z brzusiami i tak. Jedna 1.5m więcej ode mnie a ja 2 więcej od tej najmłodszej hihi [emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png

Tak troche odbije od tematu jakie robicie ciacha na święta bo ja jutro robie 3-bita i murzynka z mega dużą polewa czekoladowa [emoji4][emoji4][emoji4] i sałatkę jutro z.mezem wspólnie robimy [emoji23] sierotka moja oby sb kuku nie zrobił hehe

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja może dzisiaj zrobię :p
czekoladowa-fantazja1.jpg

Załączniki

• czekoladowa-fantazja1.jpg
    czekoladowa-fantazja1.jpg
    94,5 KB · Wyświetleń: 259
Nie wiem jak u Was w szpitalach, ale u nas jest taka procedura, ze zawsze przy przyjeciu na IP musi byc wykonane USG. Nie wykonuje sie zadnych zabiegow itp. bez sprawdzania stanu plodu. Takze nie ma co straszyc dziewczyn, ktore spotkala tragedia, ze wywolaja porornienie czy wylezeczkuja zarodek/plod z bijacym sercem....
Nikt nikogo nie straszy. Napisalam tylko ze CUDA sie zdarzaja, bo usg to tylko sprzet, ktory moze byc zawodny,a lekarz tez czlowiek, ktory moze sie pomylic. Ta lekarka wyraznie podkreslila studentom,ze trzeba sprawdzic dopoki sie nie ma 100% pewnosci,a w razie watpliwosci zawolac kolege po fachu na kolejna konsultacje. Nikt nie jest nieomylny.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@SzczęśliwaCiężarna ja też się na to wkurzam zawsze.. Bo świat nie jest sprawiedliwy, nigdy nie był i nie będzie...

Boję się dziś bardzo chociaż przełomowe usg już miałam, poprzednio już było widać że coś nie tak... Tak jak piszesz musi być dobrze.. Już raz w ten sposób od życia po dupie dostałam.. Wystarczy

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dokładnie. Limit cierpienia wyczerpany . Teraz tylko same radości:*

reklama
A powiem wam ze wczoraj z córcia chciałam pojechać do tesciow w autobusie słabo mi się zrobiło musiałam z nią wysiąść na szybszym przystanku bo miałam taki odlot ze prawie wypadlam z autobusu tylko z całych sił niunie trzymałam za rączkę żeby ją czuć kolo siebie bo czarno miałam przed oczami pełno ludzi było taka znieczulica prawie wpadlam pod ławkę żadna menda nie wstała nie spytała co się stało juz naprawdę pal licho ze mną ale widzieli ze jestem z małym dzieckiem i mała się bała no zero reakcji tragedia zadzwoniłam po teścia i przyszedł po mnie

w4sqgzu395zb6ngs.png
Boże ludzie są na prawdę bez serca

Do góry