reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety nie mamy wpływu :( jak maluszek za słaby to nie jesteśmy w stanie mu pomóc:( takie to życie kruche i przewrotne...
No i to jest najgorsze gdyby można było reanimowac te małe istotki ah.... ja mam wizytę 3.01 tak strasznie się boje

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Swoja droga jak bylam w tym tyg w szpitalu na tych kroplowkach to byla lekarka ktora zajmowala sje studentami i mowila im ze kiedys prawie przerwala zdrowa ciaze pacjentki bo z usg nie bylo akcji serca,a kiedy kobieta przyszla po weekendzie do szpitala nagle akcja byla,wiec na wlasne oczy slyszlalam ze takie rzeczy sie dzieja i to nawet doswiadczonym lekarzom,bo tak kobieta miala z 50pare lat.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiscie, że zdarzają się takie różne przypadki które nam się w głowach niemieszcza bo nie znamy tego "od wewnątrz " ..

Witam z rana :)
Ja wstałam po 04 a później usunąć nie mogłam usnelam przed 7 heheh i teraz dojść nie mogę do siebie bo synek obudził się przy 8 , jemy śniadanko i uciekamy na ostatnie przedświąteczny zakupy
Wczoraj tak jak myślałam zwróciłam tego śledzia, a tak sie cieszyla jak go jadłam, hmm... Chyba już długo nie zjem

Paulinko ja też cały czas myślę o tobie dlatego to takie nie sprawiedliwe,

@paulina jestem z Tobą. Gdybyś czegoś potrzebowała czy to rady czy dobrego słowa to pisz. Wiem co czujesz i wiem jak boli. Przytulam Cię mocno.

Ja dzisiaj nerw przedwizytowy. Do 17 chyba oszaleje. Jadę w południe na Wigilię do pracy to może myśli czymś zajmę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne między ludźmi to zawsze tak lżej człowiekowi na duszy i choć na chwilę może się wyłączyć. Trzymam kciuki za udaną wizytę:)

Cześć dziewczyny. Źle dziś spałam. Cały czas myślalam o dziewczynach, które straciły dziecko. Najbardziej o Elodii, Kalinkovej i Paulinie. Tak bardzo mi przykro z ich powodu. Mam dziś wizytę, ale jakoś wcale o tym myślę. Mam nadzieje, że dziewczyny znajdą w sobie dużo siły i że kolejne ciążę przebiegną bezproblemowo. Wiem, że mój smutek to nic w porównaniu z tym co one musza czuć ale pierwszy raz mnie tak rozbiło wewnętrznie ze względu na obce mi osoby.... Los jest strasznie niesprawiedliwy

Cześć dziewczyny. Źle dziś spałam. Cały czas myślalam o dziewczynach, które straciły dziecko. Najbardziej o Elodii, Kalinkovej i Paulinie. Tak bardzo mi przykro z ich powodu. Mam dziś wizytę, ale jakoś wcale o tym myślę. Mam nadzieje, że dziewczyny znajdą w sobie dużo siły i że kolejne ciążę przebiegną bezproblemowo. Wiem, że mój smutek to nic w porównaniu z tym co one musza czuć ale pierwszy raz mnie tak rozbiło wewnętrznie ze względu na obce mi osoby.... Los jest strasznie niesprawiedliwy
Ja też spać nie mogłam :( jakby nie było już zdążylysmy się do siebie przyzwyczaić,poznać a tu takie tragedie :(

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Ja 27 ego prenatalne i już wychodzę z siebie :(
Ja wariuje przez te tragedię mój mąż krzyczy na mnie ze mi usunie bo przeżywam płacze i się wścieka ze powinnam myśleć ze podjde tam dzidzi bd ruchliwe serducho bd bilo tak jak na ostatniej wizycie ze na korytarzu słyszał i wszystko będzie dobrze do dnia porodu niuni bd zdrowe i z nami już eh ja ocipieje do 3.01 juz chce wizytę i widzieć maleństwo ze jest wszystko dobrze bo przecież tak będzie prawda?

w4sqgzu395zb6ngs.png

Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym dołączyć do Waszego grona lipcowych mam :) Obecnie jestem w 10t3d ciąży :) Pierwszą ciążę poroniłam w maju więc nie ukrywam że ta kosztuje mnie sporo nerwów, ale jestem dobrej myśli :)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Pozdrawiam wszystkich
Witaj Madzia, rozgość się :) sporo tu mam po stracie także rozumiemy :*

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziękuje za wsparcie :( tak strasznie nie czułam się nigdy :( właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami :( na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu :( wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam :( ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety :( będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Pytają kochana o co chcesz, pomożemy :*

p19u3e3ke8amymz7.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry