reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Paulina tak bardzo trzymałam kciuki.
Bardzo mi przykro i domyślam się co możesz czuć.
Ja wylądowałam w końcu w szpitalu bóle kurczącej się macicy były nie do zniesienia. Turlałam się po podłodze z bólu, a żadne leki w sporych dawkach nie pomagały. Poronienie na chwilę obecną zatrzymało się w kanale a sama macica jest oczyszczona. Jednak jak nie zejdzie samo będę miała zabieg. Dopiero dwie kroplówki z przeciwbólowymi na trochę usmierzyly ból.
Ech....

Biedna :( co nie dość psychiczne cierpienie to do tego jeszcze fizyczne :( współczuję wam dziewczyny tak bardzo mocno :(łączę się z wami w bólu choć wiem , że tak to nic nie zmieni. Pamiętajcie nie jesteście same . Jeśli miałybyscie jakieś pytania,to oczywiście jesteśmy tutaj dla Was wszystkich które o tym powiedziały i dla tych które nie . Lipcowymi Mamusiami zostaniecie na zawsze.. :(

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym dołączyć do Waszego grona lipcowych mam :) Obecnie jestem w 10t3d ciąży :) Pierwszą ciążę poroniłam w maju więc nie ukrywam że ta kosztuje mnie sporo nerwów, ale jestem dobrej myśli :)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Pozdrawiam wszystkich
Witamy cieplutko ☺

Hejka.

Paulina bardzo mi przykro;( trzymaj się jakoś;*;*;*

Ja wczoraj sama zdałam sobie sprawę że przeginam z maratonem przed świątecznym przy ostatniej klientce poprostu tak zaczął mnie boleć brzuch że myślałam że zadzwonię do męża i pojadę do szpitala. ;( Ale podchodziłam trochę i mi przeszło. Jednak nawet siedzenie cały dzień nie jest dobre. Myślałam że odmowie dzisiejsze klientki ale to tylko dwie ostatnie i szkoda mi ich odmówić poprostu;(

Przedwczoraj byłam u lekarza ;) wszystko pięknie !

Niestety zdjęcia nie dostałam. Ale widziałam. Niestety co do płci jeszcze nic nie wiem i nie pytałam bo był taki ruchliwy fasol że nie dawał się pomierzyć . ;) całe 6 cm szczęścia;*

xnw4yx8dw9gd7gz3.png
Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze :) Nasz Groszek to znowu przeciwieństwo. Byliśmy w środę na prenatalnych to spokojnie spał, jedyne co zrobił to wyprostował troszkę nóżki. O płeć też nie pytaliśmy bo przez moją macicę (jak to powiedział lekarz) cofniętą trochę do tyłu trudno było w ogóle zmierzyć maluszka a co dopiero zobaczyć płeć, chociaż może by się i dało ale z tego stresu nawet nie zapytałam a mieliśmy go przez chwilę uchwyconego od góry, że było widać z góry kolanka i stópki jako tako :)

Dziękuje za wsparcie :( tak strasznie nie czułam się nigdy :( właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami :( na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu :( wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam :( ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety :( będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Zobaczysz co Ci poradzą w szpitalu biedaczku :( nie ma slow , żeby opisać to co czujesz.. wiem :( oczywiście pisz kiedy tylko będziesz chciała pogadać jesteśmy tu dla Ciebie. Trzymaj się:(

Dziękuje za wsparcie :( tak strasznie nie czułam się nigdy :( właśnie jadę do szpitala sama już nie wiem co wybrać czy odrazu zabieg czy próbować z lekami :( na razie podtrzymuje mnie tylko mąż na duchu :( wyglądam jak zombie i nie umiem się uspokoić całą noc płakałam :( ale z drugiej strony próbuje sobie tłumaczyć że lepiej teraz niż w jakimś 20 tyg, ja też poniekąd już myślałam że jestem bezpieczna bo przecież to 9 tc od początku brak jakiś plamien itp a tu niestety :( będę miała później do dziewczyn, które przez to przeszły kilka pytań, ale to już po wszystkim jak się trochę uspokoję :(

Pamiętaj o jeszcze jednym ostatnim kontrolnym USG . To bardzo ważne . :*

Pamiętaj o jeszcze jednym ostatnim kontrolnym USG . To bardzo ważne . :*
Tak napewno o nie poproszę w szpitalu, ale raczej nie mam się co łudzić, to nie jest kilka dni tylko ponad tydzień odkąd maluszek nic nie urósł ciąża jest na dzień dzisiejszy na 7 tydzień a ja jestem w 8+5 więc sama rozumiesz :( nie mogę się pozbierać od wczoraj :(

Tak napewno o nie poproszę w szpitalu, ale raczej nie mam się co łudzić, to nie jest kilka dni tylko ponad tydzień odkąd maluszek nic nie urósł ciąża jest na dzień dzisiejszy na 7 tydzień a ja jestem w 8+5 więc sama rozumiesz :( nie mogę się pozbierać od wczoraj :(

Ah :( ale i tak je zrób. Wiem kochana jakie to ciężkie. W styczniu przechodziłam przez to samo , myślałam że umrę niejadlam , niekapalam się i myślałam że nigdy nie wyjdę z łóżka . Dla kobiety to największy cios jaki może dostać od losu :( daj sobie czas na żałobę, jeśli masz ochotę na krzyki to krzycz,placz przeżyj tak jak tego potrzebujesz . Pamiętaj że Aniołek czuwa nad Tobą teraz :( dużo siły słoneczko!!!:(

reklama
L
Witam wszystkie przyszłe mamy, chciałabym dołączyć do Waszego grona lipcowych mam :) Obecnie jestem w 10t3d ciąży :) Pierwszą ciążę poroniłam w maju więc nie ukrywam że ta kosztuje mnie sporo nerwów, ale jestem dobrej myśli :)
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Pozdrawiam wszystkich

Witamy Madziu . Rozgosc sie

Do góry