reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny.

Wlasnie nadrobilam zaleglosci wczorajszych forum i az sie pobeczałam.

Paulina1994 jest mi bardzo przykro,Z powodu tego co sie stalo. Wiem,ze bedzie Ci ciezko,ale musisz sie jakos pozbierac w sobie, zeby miec sile na kolejna ciaze,ktorej juz nic nie bedzie grozilo. Najgorsze jest dla mnie to,ze zycie jest takie niesporawiedliwe i te osoby co dbaja o siebie maja takie przezycia,a te ktore nie chca dzieci i nie staraja sie o siebie nie maja zadnego problemu.

Paulina1994 3maj sie i bede sie za Ciebie modlic!! :-* :-*

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Swoja droga jak bylam w tym tyg w szpitalu na tych kroplowkach to byla lekarka ktora zajmowala sje studentami i mowila im ze kiedys prawie przerwala zdrowa ciaze pacjentki bo z usg nie bylo akcji serca,a kiedy kobieta przyszla po weekendzie do szpitala nagle akcja byla,wiec na wlasne oczy slyszlalam ze takie rzeczy sie dzieja i to nawet doswiadczonym lekarzom,bo tak kobieta miala z 50pare lat.

Hej dziewczyny.

Wlasnie nadrobilam zaleglosci wczorajszych forum i az sie pobeczałam.

Paulina1994 jest mi bardzo przykro,Z powodu tego co sie stalo. Wiem,ze bedzie Ci ciezko,ale musisz sie jakos pozbierac w sobie, zeby miec sile na kolejna ciaze,ktorej juz nic nie bedzie grozilo. Najgorsze jest dla mnie to,ze zycie jest takie niesporawiedliwe i te osoby co dbaja o siebie maja takie przezycia,a te ktore nie chca dzieci i nie staraja sie o siebie nie maja zadnego problemu.

Paulina1994 3maj sie i bede sie za Ciebie modlic!! :-* :-*

No :(masakra

Swoja droga jak bylam w tym tyg w szpitalu na tych kroplowkach to byla lekarka ktora zajmowala sje studentami i mowila im ze kiedys prawie przerwala zdrowa ciaze pacjentki bo z usg nie bylo akcji serca,a kiedy kobieta przyszla po weekendzie do szpitala nagle akcja byla,wiec na wlasne oczy slyszlalam ze takie rzeczy sie dzieja i to nawet doswiadczonym lekarzom,bo tak kobieta miala z 50pare lat.

Oby okazało się że to jakaś pomyłka :(

Nie wiem jak u Was w szpitalach, ale u nas jest taka procedura, ze zawsze przy przyjeciu na IP musi byc wykonane USG. Nie wykonuje sie zadnych zabiegow itp. bez sprawdzania stanu plodu. Takze nie ma co straszyc dziewczyn, ktore spotkala tragedia, ze wywolaja porornienie czy wylezeczkuja zarodek/plod z bijacym sercem....

Hey dziewczyny masakra wezcie bądźcie silne i maluszki tez bo jestem sama przerażona tymi tragediami :(((( paulina 1994 trzymaj się życzę Ci żebyś stanęła jak najszybciej na nóżki będzie dobrze niestety nie mamy cholera wpływu na to jestem z tobą powodzenia trzymam kciuki za was ....

w4sqgzu395zb6ngs.png

Nie wiem jak u Was w szpitalach, ale u nas jest taka procedura, ze zawsze przy przyjeciu na IP musi byc wykonane USG. Nie wykonuje sie zadnych zabiegow itp. bez sprawdzania stanu plodu. Takze nie ma co straszyc dziewczyn, ktore spotkala tragedia, ze wywolaja porornienie czy wylezeczkuja zarodek/plod z bijacym sercem....

Niestety w większości podobno dziewczyny musiały same prosić o to ostateczne USG , więc lepiej żeby pamiętała o tym bo w takim szoku to człowiek niefunkcjonuje normalnie :)

Hey dziewczyny masakra wezcie bądźcie silne i maluszki tez bo jestem sama przerażona tymi tragediami :(((( paulina 1994 trzymaj się życzę Ci żebyś stanęła jak najszybciej na nóżki będzie dobrze niestety nie mamy cholera wpływu na to jestem z tobą powodzenia trzymam kciuki za was ....

w4sqgzu395zb6ngs.png

Niestety nie mamy wpływu :( jak maluszek za słaby to nie jesteśmy w stanie mu pomóc:( takie to życie kruche i przewrotne...

Myślę, że wszędzie tak jest. Ja miałam robione jak przyszłam do szpitala, w pierwszy dzień robi się u nas wymaz i sprawdza czy są bakterie, wieczorem jeszcze jedno i na następny dzień rano jeszcze jedno, dopiero wtedy tabletki.

Paulina przeczytaj o swoich prawach po poronieniu. To bardzo ważne żeby wiedzieć jakie masz opcje [emoji20]
Link do: Twoje prawa po poronieniu: prawo do pogrzebu dziecka, zasiłku, urlopu

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
@paulina jestem z Tobą. Gdybyś czegoś potrzebowała czy to rady czy dobrego słowa to pisz. Wiem co czujesz i wiem jak boli. Przytulam Cię mocno.

Ja dzisiaj nerw przedwizytowy. Do 17 chyba oszaleje. Jadę w południe na Wigilię do pracy to może myśli czymś zajmę.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry