reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To super, ze dzidzia zdrowa [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Matko ale sie poplakalam :( kolezanka z pracy tez jest w ciazy mlodszej od mojej dzis miala miec wizyte u lekarza i pisze jej powodzenia na wizycie a ona ze jest w szpitalu i ze koniec :( :( a tak sie cieszyla , az mi sie smutno zrobilo
O jej, przykro mi z powodu kolezanki [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie Was doczytać, więc tak szybko co u mnie, mam nadzieję, że kiedyś uspokoi się na tyle, że będę w stanie odzywać się częściej i cieszyć ciąża a nie tylko martwić. Jestem w domu, wyszłam wczoraj. Oddzielenie kosmówki mam 2.2 na 5 mm. Dziecko żyje, rośnie, walczy. Wczoraj mialam 9+6 a wymiarami dziecko 10+2
Kinga to super, ze dzidzia taka silna i walczy! Lez, wypoczywaj i badz dobrej mysli. Trzymam kciuku za Was!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

U nas jakiś czarny tydzień. Wczoraj samochód, wieczorem wyszły jeszcze takie mało sympatyczne rodzinne sprawy a dzisiaj rano nasz kocurek okaz nędzy i rozpaczy. Wrócił z jego choroba że zdwojoną siłą. Ledwo oddycha, oko prawie wylane na zewnątrz. Mąż pojechał z nim do kliniki ale to chyba czas na pożegnanie. Aż się boję jutra i wizyty bo pech nas się trzyma bardzo ostatnio.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku, bidulek, wspolczuje [emoji20] Jutro na pewno bedzie dobrze, nie moze byc wszystko nie tak. Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Martaaa515 o której masz prenatalne? Kto jeszcze dzisiaj ma? Dziewczyny ginekolog na normalnej wizycie też może spokojnie rozpoznać płeć prawda? W jakim mniej więcej tygodniu?

Mąż właśnie wrócił z kotem. Nie wiadomo co mu jest. Lekarze rozkładają ręce i mówią że mogą leczyć tylko objawy. Kazali nam jechać 200 km do akademii medycznej na specjalistyczne badania które może powiedzą co i jak a może i nie. Tutaj nic dla niego już nie zrobią. Ale uśpić to też nie uspia. Mamy czekać.

Mąż właśnie wrócił z kotem. Nie wiadomo co mu jest. Lekarze rozkładają ręce i mówią że mogą leczyć tylko objawy. Kazali nam jechać 200 km do akademii medycznej na specjalistyczne badania które może powiedzą co i jak a może i nie. Tutaj nic dla niego już nie zrobią. Ale uśpić to też nie uspia. Mamy czekać.

Bardzo mi przykro :( a może jakiś inny weterynarz coś innego powie?

reklama
Martaaa515 o której masz prenatalne? Kto jeszcze dzisiaj ma? Dziewczyny ginekolog na normalnej wizycie też może spokojnie rozpoznać płeć prawda? W jakim mniej więcej tygodniu?
Ola ja już po ale dzidzia jeszcze za mała [emoji4] sprawdziliśmy tylko czy bije serduszko [emoji4] za dwa tygodnie powtórka a za tydzień normalna wizyta [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Do góry