reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie Was doczytać, więc tak szybko co u mnie, mam nadzieję, że kiedyś uspokoi się na tyle, że będę w stanie odzywać się częściej i cieszyć ciąża a nie tylko martwić. Jestem w domu, wyszłam wczoraj. Oddzielenie kosmówki mam 2.2 na 5 mm. Dziecko żyje, rośnie, walczy. Wczoraj mialam 9+6 a wymiarami dziecko 10+2

Cześć dziewczyny. Nie jestem w stanie Was doczytać, więc tak szybko co u mnie, mam nadzieję, że kiedyś uspokoi się na tyle, że będę w stanie odzywać się częściej i cieszyć ciąża a nie tylko martwić. Jestem w domu, wyszłam wczoraj. Oddzielenie kosmówki mam 2.2 na 5 mm. Dziecko żyje, rośnie, walczy. Wczoraj mialam 9+6 a wymiarami dziecko 10+2
Kinia trzymaj się! Twoje dziecko jest bardzo silne :) Trzymam kciuki, żeby jużwięcej się nie oddzielało i żeby było już tylko dobrze :*

No to super Kiniu nosisz pod serduszkiem małego twardziela i na pewno sobie poradzi z wszystkimi trudnościami losu :* na tym oddzieleniu kosmowki to się nie znam ale mam nadzieję że nie jest źle:* dużo wytrzymałości i cierpliwosci kochana Ci życzę:*

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

A no to ok [emoji2] już wyluzuję [emoji2] to ja teraz pójdę w 12+5 więc już powinno być ok [emoji4] ważne, że widziałam serduszko i święta mam w miarę spokojne [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dokładnie:)

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Słuchajcie dziewczyny ja dzisiaj miałam tak straszny sen że nigdy bym nie myślał że coś takiego może się prYsnic

Czy wszystkie z Was robią ten Tes z kwi pappa

Ja mam taki straszny sen, który powraca co jakiś czas. W domu mam dziecko, niemowlę i zapominam o nim, zapominam je nakarmić. Często jak sobie przypomnę to dziecko już jest bardzo zagłodzone. Albo mi się śni, że nie umiem nakarmić dziecka żadnym sposobem, a ono strasznie płacze. Raz mi się śniło, że wyszłam na imprezę na całą noc, bo też zapomniałam że mam dziecko.
Masakra.
Zaczęło się już przed ciążą, teraz tak raz na miesiąc mi się to śni.

U nas jakiś czarny tydzień. Wczoraj samochód, wieczorem wyszły jeszcze takie mało sympatyczne rodzinne sprawy a dzisiaj rano nasz kocurek okaz nędzy i rozpaczy. Wrócił z jego choroba że zdwojoną siłą. Ledwo oddycha, oko prawie wylane na zewnątrz. Mąż pojechał z nim do kliniki ale to chyba czas na pożegnanie. Aż się boję jutra i wizyty bo pech nas się trzyma bardzo ostatnio.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Prawdziwy wojownik z twojego dzidziusia jest [emoji11] trzymam kciuki za Was !

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry