reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi dziś całą noc sniły się takie pierdoły że budziłam się częściej niż na siku.. Kurde całą noc miałam jakież sny dziwaczne.. A teraz tak strasznie boli mnie głowa :(

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny czy was boli całe podbrzusze??? Jakby wszystkie narządy centralnie na dole ? Mnie od rana tak boli i noe wiem czy to świadczy o rozciąganiu się czy cis innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam tak co rano, po nocy, jakbym się w nocy skurczyła heheh i później już jest ok, myślę że maluszek rośnie i się rozciąga wszystko

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]

Matko ale sie poplakalam :( kolezanka z pracy tez jest w ciazy mlodszej od mojej dzis miala miec wizyte u lekarza i pisze jej powodzenia na wizycie a ona ze jest w szpitalu i ze koniec :( :( a tak sie cieszyla , az mi sie smutno zrobilo
Ja jak straciłam córkę w 19 t to nagle się okazało że w pracy jeszcze dwie koleżanki straciły ciążę.. Jedna w 8t a druga w 27 t... teraz mam w nich ogromne wsparcie i oczywiście trzymam za nie kciuki bo obie starają się o maluszka a jak na razie tylko mi się udało...

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Agata29 ja ten test z krwi robię ale nie do końca jestem przekonana co do jego słuszności.. Bardzo często wychodzi z nich wysokie prawdopodobieństwo jakiejś wady a dziecko rodzi się zdrowe.. Składa się na to wszystko wiek matki, to że już jakieś wady były i takie tam... Statystyki
Ale miałam zlecone to zrobiłam.. Bardziej niż na ten wynik czekam na usg prenatalne

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]

@marika ja że swoimi stratami niestety jestem sama. Nie mam w otoczeniu osób które przeżyły tyle i to co ja. Czasem mam wrażenie że jestem dla nich jak tredowata. Rzucają tylko puste słowa że można na nich liczyć.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@marika ja że swoimi stratami niestety jestem sama. Nie mam w otoczeniu osób które przeżyły tyle i to co ja. Czasem mam wrażenie że jestem dla nich jak tredowata. Rzucają tylko puste słowa że można na nich liczyć.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykre :( ja dzięki nim dużo lepiej czułam się w pracy.. Jedna z nim oznajmiła wszystkim (oczywiście nie przy mnie) że mają mnie nie omijać, normalnie ze mną rozmawiać bo gorsze jest to unikanie.. Miała rację, po jej rozmowie każdy ze mną rozmawiał, o głupotach ale zawsze.. I w ten sposób jakoś wróciłam do normalności :)
Ale tak czy siak przepracowałam "aż" 2.5 miesiąca po powrocie hehe i poszłam na l4 [emoji14] wróciłam do pracy pod koniec sierpnia a na l4 jestem od 8 listopada [emoji14] nie planowałam tak szybko ale taki już los przewrotny :) teraz tylko modlę się żeby było dobrze i żeby wszystko dało się pomierzyć jutro na prenatalnych :)

Która z was ma juteo wizytę / prenatalne?

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja mam taki straszny sen, który powraca co jakiś czas. W domu mam dziecko, niemowlę i zapominam o nim, zapominam je nakarmić. Często jak sobie przypomnę to dziecko już jest bardzo zagłodzone. Albo mi się śni, że nie umiem nakarmić dziecka żadnym sposobem, a ono strasznie płacze. Raz mi się śniło, że wyszłam na imprezę na całą noc, bo też zapomniałam że mam dziecko.
Masakra.
Zaczęło się już przed ciążą, teraz tak raz na miesiąc mi się to śni.
Mi na początku ciąży śniło się, że wypilam całą butelkę wina i wtedy mi się przypomniało, że jestem w ciąży i zaczęłam płakać, że co teraz i nagle mnie zaczął bardzo boleć brzuch.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Mi dziś całą noc sniły się takie pierdoły że budziłam się częściej niż na siku.. Kurde całą noc miałam jakież sny dziwaczne.. A teraz tak strasznie boli mnie głowa :(

p19u3e3kljvml093.png

27.06.17 Anastazja [*]

Oj biedna :( zrób sobie może jakiś oklad na czoło mnie ostatnio jak bolała to troszkę pomogło:*

Do góry