reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry ;) trzymam kciuki za wizyty bedzie dobrze ;) ja jak zasnelam po polnocy tak wstalam po piatej ... A w dzien spalam z 2 godziny bonoe spanie strasznie wzielo a tu tyle roboty

Możecie rzucić okiem na moje wyniki, czy na pewno jest wszystko tak jak powinno? Bo ja się na tym średnio znam.
IMG_20171221_055845.jpg

Załączniki

• IMG_20171221_055845.jpg
    IMG_20171221_055845.jpg
    226,9 KB · Wyświetleń: 288
Na odstresowanie opowiem Wam jak się wystraszylam w 1 ciąży na polowkowych :) Więc lekarz sobie robi Usg ( a był to mało rozmowny gość) ogląda pokolei wszystkie narządy dziecka i wpisuje jakieś dane w komputer. Jak skończył patrzy ten komputer i zrobił bardzo przerażoną minę! Mi już życie przed oczami przeleciało, zdążyłam pomyśleć o wszystkich wadach jakie istnieją i pomartwic się czy dziecko przeżyje i takie tam. A lekarz mówi "kurde... wszystko sobie skasowałem!" [emoji23]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nie znam się, ale lekarz na pewno by Ci powiedział jakby bylo cokolwiek niepokojacego, więc nic się nie martw :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Dziękuję :) Chyba mam mało ruchliwe dziecko bo lekarz stwierdził wczoraj podczas usg, że sobie śpi [emoji7]
Gdy dziecko będzie już większe to będzie je widać na usg już pewnie dobrze mimo tej cofniętej w tył macicy, tak?
W ogóle to rozczulił mnie widok z góry gdzie było widać stópki i kolanka (oczywiście nie jakoś super wyraźnie). Mój malutki okruszek [emoji173] Dzięki temu w końcu bardziej wyraźnemu usg zaczynam czuć, że on faktycznie istnieje i już przypomina dziecko. Nie mogę się już doczekać lutego. Pewnie poznamy wtedy już na 100% płeć :) Będzie wtedy równo skończony 19 tydzień.

Na odstresowanie opowiem Wam jak się wystraszylam w 1 ciąży na polowkowych :) Więc lekarz sobie robi Usg ( a był to mało rozmowny gość) ogląda pokolei wszystkie narządy dziecka i wpisuje jakieś dane w komputer. Jak skończył patrzy ten komputer i zrobił bardzo przerażoną minę! Mi już życie przed oczami przeleciało, zdążyłam pomyśleć o wszystkich wadach jakie istnieją i pomartwic się czy dziecko przeżyje i takie tam. A lekarz mówi "kurde... wszystko sobie skasowałem!" [emoji23]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Haha :-D Fajnie, tylko nie zazdroszczę Ci tego niepotrzebnego stresu :p Mój lekarz okazał się straszną gadułą :p Gadał cały czas, że aż połowy tego co mówił nie zapamiętałam :p

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja jednak bym wolała żeby mój lekarz takich niespodzianek mi nie robił szczególnie dzisiaj [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry