reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Bo na tym polega dzialanie wody morskiej- na rozrzedzaniu gestego kataru [emoji6] Jak sie ma lejacy to nie ma co uzywac. No i nie przed spaniem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja nie świadoma zaaplikowalam przed snem żeby bylo mi łatwiej zasnąć :D

Dzień dobry [emoji4] u mnie napadało tylko śniegu, że w końcu choć trochę czuć święta [emoji4]

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]

Jeszcze 3 godziny i mam swoją. Noc przespałam, nawet wiele nie myślę i staram się nie nakręcać ale im bliżej do wizyty tym strach jest większy. Mam nadzieję i nie dopuszczam innej myśli niż ta, że będzie dobrze. Musi [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzień dobry [emoji4] u mnie napadało tylko śniegu, że w końcu choć trochę czuć święta [emoji4]

Jeszcze 3 godziny i mam swoją. Noc przespałam, nawet wiele nie myślę i staram się nie nakręcać ale im bliżej do wizyty tym strach jest większy. Mam nadzieję i nie dopuszczam innej myśli niż ta, że będzie dobrze. Musi [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

A mnie bezsenność dopadła dziś od 2 30 leżę i patrzę w sufit ... :D . Oczywiście , że będzie wszystko dobrze inaczej być nie może:***

A mnie bezsenność dopadła dziś od 2 30 leżę i patrzę w sufit ... :D . Oczywiście , że będzie wszystko dobrze inaczej być nie może:***
Dzien dobry [emoji8] [emoji8] [emoji8] mnie dopadla bezsennosc o 3 z hakiem [emoji1] tez mam dzisiaj wizyte o 15.30 ale musi byc dobrze u kazdej z nas i tego sie trzymamy! [emoji1]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

oar8qqmzxfkhrczb.png

Gdzie tyle sniegu? [emoji1] ja tez chce [emoji4] u nas juz nie ma,bo stopnial ale mam nadzieje na biale swieta [emoji4]

Dzien dobry [emoji8] [emoji8] [emoji8] mnie dopadla bezsennosc o 3 z hakiem [emoji1] tez mam dzisiaj wizyte o 15.30 ale musi byc dobrze u kazdej z nas i tego sie trzymamy! [emoji1]

Nasze organizmy chyba się przygotowywuja do nieprzespanych nocy [emoji23] oczywiscie , musi być dobrze u każdej z nas [emoji8]

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dziewczyny ja się chyba wykończe poważnie :( zasnęłam to nie wiem, która była, ale długo tu pisałam, a teraz obudził mnie straszny sen, wszystko było ok, aż poszłam na wizytę do lekarza i najpierw mój mąż potrącił samochodem jakąś parę nastolatków naszczescie nic im nie zrobił, a później jak już byłam w przychodni i czekałam za wizyta poszłam siku, a po chwili zaczęło lecieć tyle krwi jak bym okres dostała i ten sen skutecznie mnie wybudził :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry