reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dziewczyny czy was boli całe podbrzusze??? Jakby wszystkie narządy centralnie na dole ? Mnie od rana tak boli i noe wiem czy to świadczy o rozciąganiu się czy cis innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastroje :) Czasami jak siępołoże tam na płasko na plecach to czuje takie rozpieranie na dole, że ażczuć ze tam wszystko się rozciąga :)

Tak, tak powiedział, tylko oczywiście te wyniki testu Pappa mnie jeszcze niepokoją i to, że powiedział, że jeśli wyniki by się pogorszyły to będzie dzwonić. Myślicie, że skoro teraz na usg było ok to raczej wynik z krwi też powinien być ok prawda? W ogóle czy któraś z forumek robiła już test pappa i poznała wynik z krwi?

Ja będę miała 27 ego usg, a dodatkowo z mojej krwi będzie wszystko sprawdzane i o ile dobrze zrozumiałam to poznamy też płeć czytałam że w Polsce to chyba Nifty się nazywa a tu w DE jakoś inaczej. Ale myślę , że jakby było chore to już byś się dowiedziala,że coś nie tak :* także spokojnie na pewno Twój groszek zdrowo rosnie :)

Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastroje :) Czasami jak siępołoże tam na płasko na plecach to czuje takie rozpieranie na dole, że ażczuć ze tam wszystko się rozciąga :)

Ja o spaniu czy nawet lezeniu na plecach musiałam zapomnieć już z jakieś 3 tygodnie temu wlasnie przez to rozciąganie się:D

Dziewczyny ja się chyba wykończe poważnie :( zasnęłam to nie wiem, która była, ale długo tu pisałam, a teraz obudził mnie straszny sen, wszystko było ok, aż poszłam na wizytę do lekarza i najpierw mój mąż potrącił samochodem jakąś parę nastolatków naszczescie nic im nie zrobił, a później jak już byłam w przychodni i czekałam za wizyta poszłam siku, a po chwili zaczęło lecieć tyle krwi jak bym okres dostała i ten sen skutecznie mnie wybudził :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedulko niestety te sny nas nierozpieszczaja za bardzo , ale jedna mam dla Ciebie dobra wiadomość że dużo krwi to duuuzo radości :)moja babcia i mama od zawsze tak powtarzają i głęboko w to wierzę:)

Matko ale sie poplakalam :( kolezanka z pracy tez jest w ciazy mlodszej od mojej dzis miala miec wizyte u lekarza i pisze jej powodzenia na wizycie a ona ze jest w szpitalu i ze koniec :( :( a tak sie cieszyla , az mi sie smutno zrobilo

Wogole witam się z rana, u nas zimno i troszkę biało ale mam nadzieję że do świąt jeszcze tego śniegu przybędzie :) czekam na wieści z wizyt
Ola a ty się uspokoić i proszę nic nie czytać bo skoro lekarz mówi że dobrze to lepiej już nie dociekać bo może zglupiec

reklama
Do góry