reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny byłam, serduszko bije ale jeszcze jest za mały na badanie [emoji4] mam przyjść za dwa tygodnie. Ma prawie 4CM [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dziewczyny czy was boli całe podbrzusze??? Jakby wszystkie narządy centralnie na dole ? Mnie od rana tak boli i noe wiem czy to świadczy o rozciąganiu się czy cis innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastroje :) Czasami jak siępołoże tam na płasko na plecach to czuje takie rozpieranie na dole, że ażczuć ze tam wszystko się rozciąga :)

Tak, tak powiedział, tylko oczywiście te wyniki testu Pappa mnie jeszcze niepokoją i to, że powiedział, że jeśli wyniki by się pogorszyły to będzie dzwonić. Myślicie, że skoro teraz na usg było ok to raczej wynik z krwi też powinien być ok prawda? W ogóle czy któraś z forumek robiła już test pappa i poznała wynik z krwi?

Ja będę miała 27 ego usg, a dodatkowo z mojej krwi będzie wszystko sprawdzane i o ile dobrze zrozumiałam to poznamy też płeć czytałam że w Polsce to chyba Nifty się nazywa a tu w DE jakoś inaczej. Ale myślę , że jakby było chore to już byś się dowiedziala,że coś nie tak :* także spokojnie na pewno Twój groszek zdrowo rosnie :)

Ja tak mam rano, wieczorem po wysiłku i jak sie denerwuje. Gin mówi że to normalne bo się narządy tam rozciągają itp, a przy strsie boli dlatego, że dziecko już odczuwa moje nastroje :) Czasami jak siępołoże tam na płasko na plecach to czuje takie rozpieranie na dole, że ażczuć ze tam wszystko się rozciąga :)

Ja o spaniu czy nawet lezeniu na plecach musiałam zapomnieć już z jakieś 3 tygodnie temu wlasnie przez to rozciąganie się:D

Dziewczyny ja się chyba wykończe poważnie :( zasnęłam to nie wiem, która była, ale długo tu pisałam, a teraz obudził mnie straszny sen, wszystko było ok, aż poszłam na wizytę do lekarza i najpierw mój mąż potrącił samochodem jakąś parę nastolatków naszczescie nic im nie zrobił, a później jak już byłam w przychodni i czekałam za wizyta poszłam siku, a po chwili zaczęło lecieć tyle krwi jak bym okres dostała i ten sen skutecznie mnie wybudził :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedulko niestety te sny nas nierozpieszczaja za bardzo , ale jedna mam dla Ciebie dobra wiadomość że dużo krwi to duuuzo radości :)moja babcia i mama od zawsze tak powtarzają i głęboko w to wierzę:)

Matko ale sie poplakalam :( kolezanka z pracy tez jest w ciazy mlodszej od mojej dzis miala miec wizyte u lekarza i pisze jej powodzenia na wizycie a ona ze jest w szpitalu i ze koniec :( :( a tak sie cieszyla , az mi sie smutno zrobilo

Wogole witam się z rana, u nas zimno i troszkę biało ale mam nadzieję że do świąt jeszcze tego śniegu przybędzie :) czekam na wieści z wizyt
Ola a ty się uspokoić i proszę nic nie czytać bo skoro lekarz mówi że dobrze to lepiej już nie dociekać bo może zglupiec

reklama
Do góry