cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Ja też tak biorę
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jaką dawkę? I jakiej firmy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak biorę
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Z Solgar 400Jaką dawkę? I jakiej firmy ?
400 mcgA jaką dawkę bierzesz ? To ja tez zacznę jutro jesCze skonsultuje to z lekarzem ale myśle ze nie będzie problemu
FajneLink do: Jeśli ja nie śpię to nie śpi nikt - body niemowlęce - Poczpol.pl spodobalo mi sie to body
Niestety odkładanie pieniędzy jest straszne zawsze coś wypadnie i tak ciągle cosA my narazie nie mamy ani domu ani mieszkania. Jak was czytam to az zazdroszcze :-) jedyna opcja jest dom tesciow gdzie aktualnie mieszkamy :-) jak nas nie beda chcieli z groszkiem, bo bedzie plakal itd to albo wynajem albo kredyt. Powiem wam ze juz 1,5 roku zbieram na swoje wymarzone M albo dom,ale to nie takie proste..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Po zmianach, to teraz biorą średnią ż 12 miesięcy i pewnie coś Ci podskoczy, ale czy to będzie opłacalne to nie wiem. W sensie czy zwróci Ci się zainwestowania kasa i czy ZUS tego nie podwazy. Niestety, po tym jakDziewczyny a orientujecie się jak to wygląda teraz na działalności? Jeśli podniosę teraz składki ZUS na największe i za 3-4 miesiące wezmę zwolnienie to dostanę to większe świadczenie czy mogą się coś czepiać?
To jest prawda akurat, ja wyprowadzam się około 40 km od mamy i 25 km od teściów wszyscy pracują więc będę skazana sama na siebie i jeszcze mój mąż, który zjeżdża do PL tylko na weekendy swoją drogą będę musiała poszukać pracy od 7 do 15, a to nie będzie takie prosteMy też mieszkamy w domu teściów. Oni mają piętro, my parter. Kiedyś chciałam mieć koniecznie swój dom, ale się z tego wyleczyłam. Doceniam komfortowe życie bez kredytu hipotecznego. Poza tym jak pracowałam i konczylam pracę o 20 nie było problemu, żeby tesciowa zaopiekowala się moim synem po powrocie z przedszkola. Dla mnie to ma dużo plusów, a drobne sprzeczki i niedogodności wydają się rozsądna ceną za te plusy
Słyszałam dużo pozytywnych informacji o NIFTy tylko właśnie ten koszt 2,5 tys przerażaDziewczyny widze ze wiele zaczyna prenatalne a to zawsze stres.Wczoraj rozmawialam z bratem .Jego żona zaczyna 7 miesiac.Przeszli wiele stresu.Najpierw nie widzieli serduszka ,mial byc zabieg wyblagaly do konca tygodnia i udalo sie .Potem spore plamienia przez krwiak naszczescie sie wchlonal .Prenatalne spire prawdopodobienstwo wady genetecznej .Stres i strach bo nasza siostra (blizniaczka mojego brata ma dzieciece porazenie mozgowe...,choc wiemy ze przez niedotlenienie urodzona godzine po bracie bo twierdzilj ze jest tylko jedno dziecko Wiec brat z zona zdecydowali sie na platne genetyczne 2,5 tysiaca ,potwierdzilo to tez plec - dziewczynka [emoji173] naszczescie zdrowa. oby juz szczesliwa donosila i urodzila moja szwagierka .