Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Nie bedziesz sama. 27.12 chyba sporo osob ma prenatalne, w tym ja [emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
To dobrze
Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bedziesz sama. 27.12 chyba sporo osob ma prenatalne, w tym ja [emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Znam ten bol....odkad nie pracuje to dupa z kasa......wydatki rosna a kasa taka sama. Tym bardziej ze pracowalam bez umowy.....wiec jestem co mc do tylu jakies 2.5kJezu dziewczyny czy u was tez tak kasa "topnieje" w oczach? [emoji33]
Dzis sobie przekalkulowalam ile zostawic na lekarza, badania i zakupy na swieta i sylwestra, zeby wiedziec ile mam "luznej" gotowki. I powiem Wam, ze w szoku jestem. Nie oszczedzam jakos wiele, ale tez nie wydaje na byle co a np tysiak sie rozplywa w powietrzu nie wiadomo jak,gdzie i kiedy. Ze zwyklych zakupow spozywczych wychodze zostawiajac po 200 zl. Nie wiem jak to wszystko juz ogarnac...
Ja się niedawno dowiedziałam, że nie dostanę premii za 3 miesiące bo plan na umowy był wykonany, ale niektóre z zawartych umów są fraudami i te umowy zostają odjęte od zrealizowanego planu na umowy... i tym sposobem straciłam ok 2000 zł... uroczy news na święta...Jezu dziewczyny czy u was tez tak kasa "topnieje" w oczach? [emoji33]
Dzis sobie przekalkulowalam ile zostawic na lekarza, badania i zakupy na swieta i sylwestra, zeby wiedziec ile mam "luznej" gotowki. I powiem Wam, ze w szoku jestem. Nie oszczedzam jakos wiele, ale tez nie wydaje na byle co a np tysiak sie rozplywa w powietrzu nie wiadomo jak,gdzie i kiedy. Ze zwyklych zakupow spozywczych wychodze zostawiajac po 200 zl. Nie wiem jak to wszystko juz ogarnac...