reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No właśnie wiesz jak wiadomo , że dziecko nie ma szans na przeżycie to nie widzę sensu ciągnięcia do ostatnich dni bo przecież co nie dość rodzice cierpią to i jeszcze ten maluszek który jest w brzuszku też wtedy cierpi bo na pewno odczuwa fizyczny ból:( a nasze rodziny z reguły to te "inne "pokolenie czego oczywiscie w wielu kwestiach podziwiam bo mają sporo wartości w życiu które u młodych "zanikaja " i broń Boże nietwierdze że są pod jakimś względem gorsi , ale pod wieloma względami są poprostu "inni "nie jest dla nich do pojecia życie bez ślubu, dziecka czy np właśnie zakończenia ciąży gdy nie ma szans dla maluszka.
Dokładnie! Zobaczcie ile młodych małżeństw się rozpada, bo slub był brana bo wpadli. Oni ślubu nie chcieli ale rodzina mówi że co ludzie powiedzą ma być slub i tyle. Jesteśmy dorosłymi kobietami i to wspaniałe że możemy same decydować o sobie i o naszych dzieciach:) Nie mówię tu tylko o ciaży, ale np jakie wartości mu przekażemy i w jakisposób wychowamy :)

reklama
Też jestem przeciwna przerywaniu zdrowych ciąż ! Tego nigdy nie zrozumie ! Jest to dla mnie nie do przyjęcia i zrozumienia !

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nie i wiesz powinno być to wg mnie bardzo srogo karane . A najlepiej życie za życie. Bo co to dzieciątko biedne może za to że się na świecie pojawiło?NIC. Mamy teraz tyle możliwości antykoncepcji , bo jak ktoś nie chce dzieci to oczywiscie też ma do tego prawo i wcale tego nieneguje ale niech niedoprowadza do ciąży i dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia jak usuwa zdrowa dzidzie bo jest na tyle nieodpowiedzialne osoba że pruc za przeproszeniem to się wie jak Ale żeby już zabezpieczyć to głowy zabrakło..

To jest dla mnie nieludzkie zachowanie :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mysle...... D.brata konkubina tez usunela ale miala zabieg. Raz robilo wszystko zevy poronic i sie jej udalo. A maja jeszcze 4 zdrowych dzieci. I gdzie tu sprawiedliwosc.....tacy co nie chca moga miec i maja dzieci a ci ktorzy niczego bardziej w zyciu nie pragna maja problemy z posiadaniem malucha..

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No super gratulacje już po stresie a płeć potrafił określić??

16udyx8di9hvrs5t.png
O płeć nie pytałam nawet bo ogólnie przez tą moją macicę dzidzię było ciężko złapać a co dopiero płeć :)

Dziewczyny przeniosłam sobie prenatalne z 27.12 na 22.12 i na dodatek do mojej ginekolog :D wspaniałą mam ginekolog, sama do mnie zadzwoniła i zaproponowała :))) będę spokojniejsza przez święta, będę wtedy w 11t4d z OM a z usg 12+2 :) także myślę że spokojnie wszystko uda się zmierzyć :)))

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dokładnie! Zobaczcie ile młodych małżeństw się rozpada, bo slub był brana bo wpadli. Oni ślubu nie chcieli ale rodzina mówi że co ludzie powiedzą ma być slub i tyle. Jesteśmy dorosłymi kobietami i to wspaniałe że możemy same decydować o sobie i o naszych dzieciach:) Nie mówię tu tylko o ciaży, ale np jakie wartości mu przekażemy i w jakisposób wychowamy :)

Dokładnie zależy od tego jakim ktoś jest człowiekiem , a nie czy ma obrączkę na palcu czy nie bo o niczym to nieswiadczy , a człowiek żyje dla siebie a nie dla ludzi ale tego już się nieda przegadac co niektórym osoba takim jak np mój tata :)

Dla mnie tez nie pojete jest jak mozna zdrowa ciaze przerwac. Tylu ludzi sie stara chce adoptowac dziecko..... U mnie w rodzinie dziewczyna wziela w 2 ciazy tabletki poronne w 13 tyg. Jeszcze zdjecie plodu zrobili po wszystkim. Dla mnie to nie realne zeby tak postapic. Dla mnie ta ciaza byla drugim zaskoczeniem pokrzyzowala mi mega plany i jest ryzykowna dla mnie ale nigdy nie przeszlo mi przez mysl ze m9glabym sie "problemu" pozbyc

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże czasami mam wrażenie, że ludzie są bez serca :(

Dziewczyny przeniosłam sobie prenatalne z 27.12 na 22.12 i na dodatek do mojej ginekolog :D wspaniałą mam ginekolog, sama do mnie zadzwoniła i zaproponowała :))) będę spokojniejsza przez święta, będę wtedy w 11t4d z OM a z usg 12+2 :) także myślę że spokojnie wszystko uda się zmierzyć :)))

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ojjj Ty tak mnie wystawilas czyli tylko ja będę się stresować przez całe święta:D żartuje. Oczywiscie bardzo się cieszę kochana i trzymam już mocno kciuki żeby wszystko było dobrze :*

p19u3e3kn9crqp25.png

27.06.17 Anastazja [*]
Czyli w tym tygodniu mamy wysyp wizyt [emoji2][emoji2][emoji2] ja już siedzę jak na szpilkach, nie wiem jak wytrzymam do jutra rano..

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Czyli w tym tygodniu mamy wysyp wizyt [emoji2][emoji2][emoji2] ja już siedzę jak na szpilkach, nie wiem jak wytrzymam do jutra rano..

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Haha kochana Ty się zastanawiasz jak wytrzymasz do jutra rana a ja jak mam wytrzymać i nieoszalec do środy:D

Sent from my SM-G950F using Forum BabyBoom mobile app

Do góry