reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny i mnie już po wizycie 7t3d tydzien młodsza niż ostatnio zalania termin porodu 04.08 masakra grunt ze serduszko było moz był przy mnie powiedział że ostatni raz idzie

eikt3e3k96x30qte.png
Najwazniejsze, ze dzidzia zdrowa [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Byłam dziś u endokrynologa. Nie dość, że zapisali mnie na NFZ z dnia na dzień to jeszcze dostałam kartke, że wchodzę bez kolejki. Wielki szok, ten PiS z tą paranoją na punkcie życia poczętego czasem robi coś dobrego [emoji14] Dostałam Letrox i za 6 tyg kontrola. Jestem spokojniejsza przez to :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Byłam dziś u endokrynologa. Nie dość, że zapisali mnie na NFZ z dnia na dzień to jeszcze dostałam kartke, że wchodzę bez kolejki. Wielki szok, ten PiS z tą paranoją na punkcie życia poczętego czasem robi coś dobrego [emoji14] Dostałam Letrox i za 6 tyg kontrola. Jestem spokojniejsza przez to :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

To dobrze ze maja paranoje na punkcie rodziny i dziecka poczętego inaczej za kilka lat byłoby u nas dokładnie tak jak w innych krajach Ze pierwsza wizyta po 12 tyg..

16udyx8di9hvrs5t.png

Moj był przy porodzie ale czy teraz bym chciała ? Nie wiem szczerze
Pomógł mi owszem mentalnie ze był obok ze czuwał ale ja byłam tak skupiona na skurczach ze momentami miałam ochotę go wyrzucić [emoji23] teraz chyba chciałbym żeby z córka czekali przed sala i po wszystkim przyszli do mnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wielofunkcyjną maszynkę elektryczna do golenia :) bo nie ma a nie lubi się golić normalną... Link do: Strzyżarka BRAUN MGK3080 - Media Expert

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja kupiłam mężowi 3 lata temu mówi że to był najgorszy jego prezent [emoji23] nie sprawdziła się u niego, ale wiem, że wielu mężczyzn używa i są zachwyceni :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam mężowi 3 lata temu mówi że to był najgorszy jego prezent [emoji23] nie sprawdziła się u niego, ale wiem, że wielu mężczyzn używa i są zachwyceni :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Mój właśnie nie lubi kompletnie zwykłej a jego elektryczną szlag trafił:p

p19u3e3ksv91xyeu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry