reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Caly czas trzymam kciuki za za Ciebie. Silna z Ciebie babka, a Twoj Anuolek czuwa nad Wami.
Bylas juz na kontroli u gin?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jutro ide na wizytę. Odrobinw plamie jeszcze ale juz niewiele. Zywa krew juz przestala leciec tak ze mysle kilka dni i bedzie po sprawie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Oj biedna mnie wczoraj na wieczór tak mdlilo że szooook a co do ciśnienia to od zawsze mam niskie co ide do lekarza to to samo i wstyd się przyznać ale nie mam ciśnieniomierze w domu i właśnie wybieram się na male zakupy to i może się w taki zaopatrze bo ostatnio często głowa mnie poboluje , a na myśl o kawie robi mi się nie dobrze więc taka opcja "podniesienia "odpada
Tylko nie kupuj nego nadgarstkowrgo, bo one zle pokazuja. Kup naramienny.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tylko nie kupuj nego nadgarstkowrgo, bo one zle pokazuja. Kup naramienny.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Baaaardzo dobra rada! Mnie lekarz opieprzył, że korzystam z nadgarstkowego bo mogłam sobie stracha nie potrzebnie napędzić. Kupiłam naramienny i pokazuje zupełnie inne wartości, cena w cenie nie jakas extra wielka, a dokładność zupełnie na innym poziomie :)

Kalinova, co się stało? Kilka dni bez forum i kolejna tragedia? To straszne jest :( przykro mi bardzo :( Dużo siły!

Dziewczyny która to już strata? To straszne że nie da się na to nic zaradzić. Mnie to przytłaczaja takie informacje. Niech się już nic tu złego na tym forum nie dzieje!

xnw49n73zrn5o34j.png
Ja wiem o jeszcze jednej ale dopóki ta osoba sama nie powie to nie bede sie w jej imieniu wypowiadać. A razem ze mna i kalinovą to dwie oficjalne plus ta jedna o ktorej wiem. No i pelno altywnych dziewczyn się od dluzszego czasu nie odzywa. Nawet Peugeotka przestala pisać. I to mnie dziwi bo z dzidzi wszyatko bylo ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Do góry