reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To super! U mnie to tak zmiennie. Chwilami mam tak jak Ty i z corcia planuje przyszlosc, a chwilami macam sie po cyckach, bo cos mbiej bola [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
W 1 ciąży cycki nie bolały mnie wcale, ale mdłości ustapily calkowicie mniej więcej na tym etapie, w którym jesteś wg suwaczka więc to chyba pomału ten czas :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
W 1 ciąży cycki nie bolały mnie wcale, ale mdłości ustapily calkowicie mniej więcej na tym etapie, w którym jesteś wg suwaczka więc to chyba pomału ten czas :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
No wlasnie tez tak mysle, ze to juz po woli przechodzi. Tym bardziej, ze stopbiowo zmniejsza sie, a nie przeszlo tak z dnia na dzien. Mdlosci juz mniejsze i te cycki - nie przestaly bolec, ale bola mniej.
Zmniejszylam tez duphaston o jedna tabletke, wiec moze i to sie przyczynia.
W kazdym razie licze na to, ze w piatek zobacze zdrowa dzidzie [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hej dziewczyny. Cieszę się bardzo z wszystkich udanych wizyt. Miło pooglądać zdjęcia waszych maluszków.

U nas też wszystko w porządku, serducha biją jak dzwony. Dowiedziałam się już na 100%, że moje bąble są dwujajowe, co oznacza, że różnice w ich wielkości są normalne. Tak więc jestem już spokojniejsza.

Do góry