W 1 ciąży cycki nie bolały mnie wcale, ale mdłości ustapily calkowicie mniej więcej na tym etapie, w którym jesteś wg suwaczka więc to chyba pomału ten czasTo super! U mnie to tak zmiennie. Chwilami mam tak jak Ty i z corcia planuje przyszlosc, a chwilami macam sie po cyckach, bo cos mbiej bola [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Z usg wychodzi 10 tydzień 4 dzień a jestem w 9tygodniu 6 dniu ale lekarz stwierdził, że jest idealnie [emoji4] a siostra stwierdziła, że teraz z wizyty na wizytę to będzie za każdym razem inne i że to wcale nie znaczy, że dziecko będzie długie [emoji4]Ktory tydzien z usg wychodzi? Piekny dZiec
Margana
O jaka fajna, nie widzialam takiej [emoji3]A my właśnie choinkę postroilismy w przyszłym roku obowiązkowo żywa [emoji319]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No wlasnie tez tak mysle, ze to juz po woli przechodzi. Tym bardziej, ze stopbiowo zmniejsza sie, a nie przeszlo tak z dnia na dzien. Mdlosci juz mniejsze i te cycki - nie przestaly bolec, ale bola mniej.W 1 ciąży cycki nie bolały mnie wcale, ale mdłości ustapily calkowicie mniej więcej na tym etapie, w którym jesteś wg suwaczka więc to chyba pomału ten czas
Zmniejszylam tez duphaston o jedna tabletke, wiec moze i to sie przyczynia.
W kazdym razie licze na to, ze w piatek zobacze zdrowa dzidzie [emoji5]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
I nie umowili Cie do kogos innego wiedzac, ze to badanie jest takie wazne?! To fatalnie, przeciez w takiej klinice maja chyba wielu lekarzy.Mam blisko do ginemedica ale wlasnie tam mi odwolali wizyte [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
U mnie co rok jest kłótnia bo mąż chce kupić sztuczną bo las mamy za płotem i mówi, że zapach lasu to mam na dworze. Ja się upieram przy żywej i póki co co rok wygrywam, ale swoje się nasłucham [emoji14]A my właśnie choinkę postroilismy w przyszłym roku obowiązkowo żywa [emoji319]
Margana
Aha. Ja robie genetyczne u dr Bala na Kamiennej. Moze sprobuj tam zadzwonic i zapytac o terminy?Ci co zostali z dnia na dzien to mi nie pasuja :/
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Oby szybko przeszlo.I za zaczął się wieczorny bol głowy, ale to chyba z dzisiejszych emocji
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Karrrina
Hej dziewczyny. Cieszę się bardzo z wszystkich udanych wizyt. Miło pooglądać zdjęcia waszych maluszków.
U nas też wszystko w porządku, serducha biją jak dzwony. Dowiedziałam się już na 100%, że moje bąble są dwujajowe, co oznacza, że różnice w ich wielkości są normalne. Tak więc jestem już spokojniejsza.
U nas też wszystko w porządku, serducha biją jak dzwony. Dowiedziałam się już na 100%, że moje bąble są dwujajowe, co oznacza, że różnice w ich wielkości są normalne. Tak więc jestem już spokojniejsza.
Podziel się: