reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej dziewczyny. Cieszę się bardzo z wszystkich udanych wizyt. Miło pooglądać zdjęcia waszych maluszków.

U nas też wszystko w porządku, serducha biją jak dzwony. Dowiedziałam się już na 100%, że moje bąble są dwujajowe, co oznacza, że różnice w ich wielkości są normalne. Tak więc jestem już spokojniejsza.
Super dzisiaj same dobre wiadomości i niech tak już zostanie[emoji2]

reklama
Hej dziewczyny. Cieszę się bardzo z wszystkich udanych wizyt. Miło pooglądać zdjęcia waszych maluszków.

U nas też wszystko w porządku, serducha biją jak dzwony. Dowiedziałam się już na 100%, że moje bąble są dwujajowe, co oznacza, że różnice w ich wielkości są normalne. Tak więc jestem już spokojniejsza.
To super! Bardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze i ze wyszla najlepsza opcja [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super, że dwujajowe bo to dużo bezpieczniej dla nich :) nie będą się platac w swoje pepowiny i nie będziesz sie martwić, że urocza się w jakiś sposób połączone :)

f2w39n7303c24ozn.png

Dwujajowe więc jest szansa na chlopca i dziewczynkę czyli zestaw marzeń [emoji16]

p19uqqmzxqi22hcj.png

Super :) gratuluję udanych wizyt :) same świetne informacje :) powiedzcie mi czy coś widać??? ;)
1513626873-ad3afa2ae840a7ef-aaaaaa.jpeg
bo może już sama sobie wkręcam [emoji14]

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry