reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Oliwia sie smieje ze glodny bo reke pcha do buzi i zrobila mi 2 kanapki i herbate i mowi......mamo jedz bo z glodu wszystkie palce wyssie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny nie czytam wstecz, nie moge bo umieram na bol uszu i gardla. Ale te ktore sa po udanych wizytach to gratulacje, oby tak dalej.
Ja dzis bylam u lekarza, mam angine jak zwykle.i zapalenie uszu. Miala mi dac antybiotyk,ale sie bala, wiec zapisala to czego byla pewna, jak nie przejdzie, to po swietach juz sie bez niego nie obedzie. Doktorka super dzis byla. Juz wzielam formularz zeby sie przepisac od swojej rodzinnej. Milego wieczoru!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Kurcze bidulko :( akurat teraz musiała cię dopaść angina :( super, że chociaż lekarz miły i rzetelny :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Super te getry,musze i ja sie zaopatrzyc jak mnie ciut bardziej wypchnie,zmarzluch ze mnie wiec beda w sam raz.

No matka pojadla,zmiescilam 1 druga dalam po kryjomu D. Tak zeby corka nie widziala.
Teraz trzeba sprawdzic lekcje! A jutro stomatolog,moj koszmar

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już obczailam ;) bardzo fajne :) napewno zamówię jak będzie brzuszek widoczny :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluje udanych wizyt.

Te legginsy fajne .. Koniecznie musze dorobic sie chociaz jednej pary :blink:

Ja gdzies czytalam,ze niemozliwoscia jest rozpoznanie plci do bynajmniej 12 tygodnia.
Dziecko (pomimo iz jego narzady plciowe sa juz wytworzone,ale nadal sa jednakowe) to sa one niewidoczne na USG i jedyne co to mozna zgadywac. Szanse sa - pol na pol :laugh2:

Gratuluję udanych wizyt :) Ja się Wam pochwalę, że od kilku dni nie mam żadnych negatywnych myśli. Jestem bardzo spokojna :) Wizyta dopiero 9 stycznia, mąż się pochwalił już paru kumplom, ja czuję jakiś wielki spokój :) Mdłości mam, cycki bolą nic się nie dzieje złego. Codzienne z synem rozmawiamy jak to będzie z dzidzią i ogólnie jest super :) Wierzę mocno, że nic złego nam się nie przytrafi :) Pewnie przyjdzie moment, że znów dopadną mnie lęki, ale na razie rozkoszuje się moim aktualnum stanem umysłu i tego Wam też życzę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
To super! U mnie to tak zmiennie. Chwilami mam tak jak Ty i z corcia planuje przyszlosc, a chwilami macam sie po cyckach, bo cos mbiej bola [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witajcie dziewczyny! Wreszcie mam chwile oddechu, zeby tu napisac. Na poczatku bardzo chcialabym ucalowac wszystkie kobietki, ktorych juz z nami "nie ma" :-( Bol byl niesamowity czytajac te wszystkie posty, az sie poplaklalam. Wierze i modle sie, ze jeszcze kiedys bedziecie cudownymi mamami i tak napewno bedzie,bo jak ja cos mowie,to tak ma byc i ma sie spelnic :-* :-* dzis juz postawilam jechac do szpitala,gdzie przyjmuje moj gin jak pisałam wam rano,bo od srody w zasadzie moj organizm nie chce przyjmowac nawet wody niegazowanej. Bylam w szpitalu,Z dziusiem wszystko ok,bo juz bylam taka przerazona, ze szkoda gadac. Dostalam 7 kroplowek i do domu,jutro kolejne. Ciesze sie z waszych udanych wizyt i oby tak dalej nasze grono zostalo w calosci.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku kochana to supwr, ze nic Wam nie jest. Zamartwialysmy sie. Dobrze, ze Cie troxhe nawodnili. Oby juz nie bylo takich akcji!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny nie czytam wstecz, nie moge bo umieram na bol uszu i gardla. Ale te ktore sa po udanych wizytach to gratulacje, oby tak dalej.
Ja dzis bylam u lekarza, mam angine jak zwykle.i zapalenie uszu. Miala mi dac antybiotyk,ale sie bala, wiec zapisala to czego byla pewna, jak nie przejdzie, to po swietach juz sie bez niego nie obedzie. Doktorka super dzis byla. Juz wzielam formularz zeby sie przepisac od swojej rodzinnej. Milego wieczoru!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Oj przykro mi, ze sie tak pochorowalas. Mam nadzieje, ze jednak przejdzie i do swiat juz lepiej sie poczujesz.
Fajnie, ze przy tym trafilas na dobra doktor. To wazne.
Odpoczywaj i zdrowiej!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No ja nadrobiłam cały weekend. Ale już pozapominalam co kto. Ja w sobotę robiłam imprezę urodzinowa mojego dwulatka. Jak przyszła 17 i goście mieli się schodzić to ja najchętniej bym poszła się położyć bo już mnie wszystko bolało. A zanim goście się rozeszli o 23:30 to już chodzić czy stać było ciezko. W niedzielę na obiad do teściów a dziś ponad pół dnia sobie leżałam w łóżku i odpoczywałam.

reklama
Do góry