reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ci co zostali z dnia na dzien to mi nie pasuja :/

7u22gzu3fqrpf7u3.png
jezeli to prenatalne Maciejewski super w poliklinicena grobli na hirszwelda

Super :) gratuluję udanych wizyt :) same świetne informacje :) powiedzcie mi czy coś widać??? ;)
1513626873-ad3afa2ae840a7ef-aaaaaa.jpeg
bo może już sama sobie wkręcam [emoji14]

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jasne, że widać :)

Ja właśnie pożegnałam kolację w kibelku. W 1 ciąży miałam tylko mdłości, a teraz niestety coraz częściej kończy się wymiotami.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Jasne, że widać :)

Ja właśnie pożegnałam kolację w kibelku. W 1 ciąży miałam tylko mdłości, a teraz niestety coraz częściej kończy się wymiotami.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Uuuu ja nie chciałabym żegnać się z moją kolacją :D zjadłam 3 ogórki kiszone, 3 kromki chleba z serem, do tego ogórek zielony i pomidor [emoji534] :D mmmm ale najlepsze są kiszone mniam

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
a ktory masz tydzien bo mnie dzieci mecza ze tez chca isc ze mna .A nie pamietam czy w 10. Tyg juz przez brzuch zrobia usg ?

A czy u was już widać brzuszki?? :) aż jestem ciekawa kiedy mnie bardziej wybrzuszy bo teraz to chyba tylko jak ktoś wie to zauważy [emoji14]

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]

Uuuu ja nie chciałabym żegnać się z moją kolacją :D zjadłam 3 ogórki kiszone, 3 kromki chleba z serem, do tego ogórek zielony i pomidor [emoji534] :D mmmm ale najlepsze są kiszone mniam

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
na poczatku jadlam kiszone ogorki teraz mnie odrzuca.Ale bigos czy pierogi z kapusta bym zjadla.a juz najbardziej kebaba

A czy u was już widać brzuszki?? :) aż jestem ciekawa kiedy mnie bardziej wybrzuszy bo teraz to chyba tylko jak ktoś wie to zauważy [emoji14]

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja u siebie już czuję, a mąż też czuję róznice w dotyku i nawet widzi jak stoję :) Mi siezrobila taka właśnie oponka :) Wstawiłabym foto ale mimo, że tyle mi się udało schudnąć nadal nie mam super sylwetki i się krępuję. Wstawię jak się już bardziej zaokrągle, wtedy nie bedzie wiadomo czy więcej dzieciątka czy tłuszczyku :D

reklama
Ja u siebie już czuję, a mąż też czuję róznice w dotyku i nawet widzi jak stoję :) Mi siezrobila taka właśnie oponka :) Wstawiłabym foto ale mimo, że tyle mi się udało schudnąć nadal nie mam super sylwetki i się krępuję. Wstawię jak się już bardziej zaokrągle, wtedy nie bedzie wiadomo czy więcej dzieciątka czy tłuszczyku :D
Hehe nie ma co się wstydzić :) u mnie to też jak na razie wygląda jak oponka jak np mam sukienkę [emoji14] ale kocham tę oponke hehe

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry