reklama
jezeli to prenatalne Maciejewski super w poliklinicena grobli na hirszweldaCi co zostali z dnia na dzien to mi nie pasuja :/
Jasne, że widaćSuper gratuluję udanych wizyt same świetne informacje powiedzcie mi czy coś widać???bo może już sama sobie wkręcam [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja właśnie pożegnałam kolację w kibelku. W 1 ciąży miałam tylko mdłości, a teraz niestety coraz częściej kończy się wymiotami.
Uuuu ja nie chciałabym żegnać się z moją kolacją zjadłam 3 ogórki kiszone, 3 kromki chleba z serem, do tego ogórek zielony i pomidor [emoji534] mmmm ale najlepsze są kiszone mniamJasne, że widać
Ja właśnie pożegnałam kolację w kibelku. W 1 ciąży miałam tylko mdłości, a teraz niestety coraz częściej kończy się wymiotami.
27.06.17 Anastazja [*]
a ktory masz tydzien bo mnie dzieci mecza ze tez chca isc ze mna .A nie pamietam czy w 10. Tyg juz przez brzuch zrobia usg ?Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
na poczatku jadlam kiszone ogorki teraz mnie odrzuca.Ale bigos czy pierogi z kapusta bym zjadla.a juz najbardziej kebabaUuuu ja nie chciałabym żegnać się z moją kolacją zjadłam 3 ogórki kiszone, 3 kromki chleba z serem, do tego ogórek zielony i pomidor [emoji534] mmmm ale najlepsze są kiszone mniam
27.06.17 Anastazja [*]
paulina1994
Fanka BB :)
Widać, widać kochana [emoji9]Super gratuluję udanych wizyt same świetne informacje powiedzcie mi czy coś widać???bo może już sama sobie wkręcam [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Fanka BB :)
Ja u siebie już czuję, a mąż też czuję róznice w dotyku i nawet widzi jak stoję Mi siezrobila taka właśnie oponka Wstawiłabym foto ale mimo, że tyle mi się udało schudnąć nadal nie mam super sylwetki i się krępuję. Wstawię jak się już bardziej zaokrągle, wtedy nie bedzie wiadomo czy więcej dzieciątka czy tłuszczykuA czy u was już widać brzuszki?? aż jestem ciekawa kiedy mnie bardziej wybrzuszy bo teraz to chyba tylko jak ktoś wie to zauważy [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
Hehe nie ma co się wstydzić u mnie to też jak na razie wygląda jak oponka jak np mam sukienkę [emoji14] ale kocham tę oponke heheJa u siebie już czuję, a mąż też czuję róznice w dotyku i nawet widzi jak stoję Mi siezrobila taka właśnie oponka Wstawiłabym foto ale mimo, że tyle mi się udało schudnąć nadal nie mam super sylwetki i się krępuję. Wstawię jak się już bardziej zaokrągle, wtedy nie bedzie wiadomo czy więcej dzieciątka czy tłuszczyku
27.06.17 Anastazja [*]
Podziel się: