reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Już po :) jak nadazie wszystko oki:) badania krwi dobre tsh nadal w normie i ta Tiksoplazmoza przeciwciała spadają czyli nie zagrażają dziecku :), w ten czwartek mam podejść na prenatalne a wizyta następna 15,01,2018
No i serduszko pięknie bilo
Super [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny! Wreszcie mam chwile oddechu, zeby tu napisac. Na poczatku bardzo chcialabym ucalowac wszystkie kobietki, ktorych juz z nami "nie ma" :-( Bol byl niesamowity czytajac te wszystkie posty, az sie poplaklalam. Wierze i modle sie, ze jeszcze kiedys bedziecie cudownymi mamami i tak napewno bedzie,bo jak ja cos mowie,to tak ma byc i ma sie spelnic :-* :-* dzis juz postawilam jechac do szpitala,gdzie przyjmuje moj gin jak pisałam wam rano,bo od srody w zasadzie moj organizm nie chce przyjmowac nawet wody niegazowanej. Bylam w szpitalu,Z dziusiem wszystko ok,bo juz bylam taka przerazona, ze szkoda gadac. Dostalam 7 kroplowek i do domu,jutro kolejne. Ciesze sie z waszych udanych wizyt i oby tak dalej nasze grono zostalo w calosci.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny! Wreszcie mam chwile oddechu, zeby tu napisac. Na poczatku bardzo chcialabym ucalowac wszystkie kobietki, ktorych juz z nami "nie ma" :-( Bol byl niesamowity czytajac te wszystkie posty, az sie poplaklalam. Wierze i modle sie, ze jeszcze kiedys bedziecie cudownymi mamami i tak napewno bedzie,bo jak ja cos mowie,to tak ma byc i ma sie spelnic :-* :-* dzis juz postawilam jechac do szpitala,gdzie przyjmuje moj gin jak pisałam wam rano,bo od srody w zasadzie moj organizm nie chce przyjmowac nawet wody niegazowanej. Bylam w szpitalu,Z dziusiem wszystko ok,bo juz bylam taka przerazona, ze szkoda gadac. Dostalam 7 kroplowek i do domu,jutro kolejne. Ciesze sie z waszych udanych wizyt i oby tak dalej nasze grono zostalo w calosci.

To super ze z maluszkiem wszystko dobrze

No to super ,że wszystko w porządku i oczywiście bardzo dobrze, że pojechałaś bo jeszcze do odwodnienia by doszło . Dbaj o was i dużo odpoczywaj :)

Dziewczyny nie czytam wstecz, nie moge bo umieram na bol uszu i gardla. Ale te ktore sa po udanych wizytach to gratulacje, oby tak dalej.
Ja dzis bylam u lekarza, mam angine jak zwykle.i zapalenie uszu. Miala mi dac antybiotyk,ale sie bala, wiec zapisala to czego byla pewna, jak nie przejdzie, to po swietach juz sie bez niego nie obedzie. Doktorka super dzis byla. Juz wzielam formularz zeby sie przepisac od swojej rodzinnej. Milego wieczoru!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Dziewczyny nie czytam wstecz, nie moge bo umieram na bol uszu i gardla. Ale te ktore sa po udanych wizytach to gratulacje, oby tak dalej.
Ja dzis bylam u lekarza, mam angine jak zwykle.i zapalenie uszu. Miala mi dac antybiotyk,ale sie bala, wiec zapisala to czego byla pewna, jak nie przejdzie, to po swietach juz sie bez niego nie obedzie. Doktorka super dzis byla. Juz wzielam formularz zeby sie przepisac od swojej rodzinnej. Milego wieczoru!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Oh ale Cie rozlozylo :( I dobrze , że narazie spróbowała bez antybiotyku. Życzę dużo zdrówka i mam nadzieję , że angina szybko Cie opuści

Super te getry,musze i ja sie zaopatrzyc jak mnie ciut bardziej wypchnie,zmarzluch ze mnie wiec beda w sam raz.

No matka pojadla,zmiescilam 1 druga dalam po kryjomu D. Tak zeby corka nie widziala.
Teraz trzeba sprawdzic lekcje! A jutro stomatolog,moj koszmar

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja idę w środę i piątek do dentysty :) a w czwartek już też byłam :) mam dwa żeby jeszcze do zrobienia i ma mi zdjąć kamień :) ja zawsze wszystko robię bez znieczulenia :) chyba dwa razy w życiu miałam znieczulenie

f2w39n7303c24ozn.png

Super, że już dobrze :) odpoczywaj dużo i dbajcie o siebie [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi powiedzial od razu ze przez brzuch...a jal poprosiłam o fotki to powiedzial ze szkoda ze corki nie wzielam i ze nastepnym razem mam ja wziazc

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, nastepnym razem takie 4d bedzie polowkowe. Nie wiwm sama. Moze zadzwonie i sie zapytam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry