reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to ja zeszłej wiosny byłam na spacerze z mężem i synem i droga prosta i gładka a ja nie wiedzieć czemu i jak potknelam sie o wlasne nogi i walnelam jak długa robiac dziuryw jeansach i oczywiście zdzierajac kolana do krwi. Miałam nadzieję, że mąż pomoże mi wstać, a on oddalił się mruczac - Boże kobieto jaka wiocha, ludzie się patrzą! Tak, że tego [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Wrednoty straszne [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Suuuper :)

Super te getry,musze i ja sie zaopatrzyc jak mnie ciut bardziej wypchnie,zmarzluch ze mnie wiec beda w sam raz.

No matka pojadla,zmiescilam 1 druga dalam po kryjomu D. Tak zeby corka nie widziala.
Teraz trzeba sprawdzic lekcje! A jutro stomatolog,moj koszmar

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję udanych wizyt :) Ja się Wam pochwalę, że od kilku dni nie mam żadnych negatywnych myśli. Jestem bardzo spokojna :) Wizyta dopiero 9 stycznia, mąż się pochwalił już paru kumplom, ja czuję jakiś wielki spokój :) Mdłości mam, cycki bolą nic się nie dzieje złego. Codzienne z synem rozmawiamy jak to będzie z dzidzią i ogólnie jest super :) Wierzę mocno, że nic złego nam się nie przytrafi :) Pewnie przyjdzie moment, że znów dopadną mnie lęki, ale na razie rozkoszuje się moim aktualnum stanem umysłu i tego Wam też życzę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Gratuluję udanych wizyt :) Ja się Wam pochwalę, że od kilku dni nie mam żadnych negatywnych myśli. Jestem bardzo spokojna :) Wizyta dopiero 9 stycznia, mąż się pochwalił już paru kumplom, ja czuję jakiś wielki spokój :) Mdłości mam, cycki bolą nic się nie dzieje złego. Codzienne z synem rozmawiamy jak to będzie z dzidzią i ogólnie jest super :) Wierzę mocno, że nic złego nam się nie przytrafi :) Pewnie przyjdzie moment, że znów dopadną mnie lęki, ale na razie rozkoszuje się moim aktualnum stanem umysłu i tego Wam też życzę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja zacznę się rozkoszować jak usłyszę w czwartek, że wszystko ok ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry