reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzidzia [emoji3] Najwazniejsze, ze zdrowa. A chociaz zobaczysz dzidzie dodatkowo. [emoji5]
A powiedz mi, mialas juz to usg przez brzuch?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No to ja zeszłej wiosny byłam na spacerze z mężem i synem i droga prosta i gładka a ja nie wiedzieć czemu i jak potknelam sie o wlasne nogi i walnelam jak długa robiac dziuryw jeansach i oczywiście zdzierajac kolana do krwi. Miałam nadzieję, że mąż pomoże mi wstać, a on oddalił się mruczac - Boże kobieto jaka wiocha, ludzie się patrzą! Tak, że tego [emoji14]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nie ma to jak wspierajacy facet [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak tydzien temu mialam dowcipne i przez brzuch. A dzis u tego lekarza tylko brzez brzuch.

Kurcze bo sie zastanawiam czy by corci nie zabrac na to usg genetyczne. Ale w pierwszej ciazy robil mi to genetyczne przez brzuch, ale dzidzia sie bardzo wiercila, kiepsko bylo widac i potez zrobil tecz dopochwowo, wiec troche sie boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Super !moja troche mlodsza,co do plci nie pytalam zapytam sie na kolejnym usg. U mnie dzis zrobil taka ladna fotke buzki ze nosek i usta widac. Fajnie ze dziewczynke okreslil tak wczesnie oby juz tak zostalo

Ale to ja sama wywnioskowalam, że dziewczynka [emoji16] bo trochę się pod tym kątem na internecie podksztalcilam [emoji16] i śmieje się czy ktoś później z lekarzy przyzna mi rację czy zaprzeczy [emoji16] wrzuć zdjecie kochana to chętnie też zobaczymy jakie ładne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny ja juz po....dzidzia ma sie ok,nosek ma rece nogi ale nie zmierzyl mi tej przeziernosci bo jest troszke mniejsza bralo cale 3 mm wiec ide w srode do ginki po skierowanie i po swietach znow zobacze dzidzie. A i mam wziasc corke tak mi lekarz powiedzial zeby corka na zywo zobaczyla.
1513613560-4dfad44f84db89b4-aaaaaa.jpeg
1513613573-aa054984da5729cc-aaaaaa.jpeg

Piękny Maluszek [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Kurcze bo sie zastanawiam czy by corci nie zabrac na to usg genetyczne. Ale w pierwszej ciazy robil mi to genetyczne przez brzuch, ale dzidzia sie bardzo wiercila, kiepsko bylo widac i potez zrobil tecz dopochwowo, wiec troche sie boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi powiedzial od razu ze przez brzuch...a jal poprosiłam o fotki to powiedzial ze szkoda ze corki nie wzielam i ze nastepnym razem mam ja wziazc

reklama
Do góry