reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Mnie nie bolą już z 1,5 tyg (a obecnie jest 8+2 tc) też się zaczęłam martwić, ale przecież bez przesady każda ciąża jest inna jednych bolą dłużej, innych krócej, a nie których nie bolą wogoleŻyczę wszystkim udanych wizyt [emoji7] trzymam kciuki. U mnie też już piersi nie bolą więc znowu mały strach ale tłumaczę sobie że już może nie muszą boleć na tym etapie.
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
paulina1994
To nie fajnie, że się tak zachowuje, na NFZ to bym jeszcze zrozumiała bo oni to wszystko mają gdzieś jak im nie płacisz chociaż tutaj też nie powinno być takiej sytuacji, daj znać czy coś się udało znaleźć a z jakiego miasta jesteś ?No wlasnie prywatnie chodze....szukam innego
Margana
Sliczne[emoji5].
Nasze wczorajsze ciastka zostawiłam M. w szpitalu i piekłam z siostra i synkiem 5 godz [emoji849] w sumie jak co roku, niezła robota z tego się robi zawsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
olaaa7
.
Nasze wczorajsze ciastka zostawiłam M. w szpitalu i piekłam z siostra i synkiem 5 godz [emoji849] w sumie jak co roku, niezła robota z tego się robi zawsze.
Ale piękne
Dziewczyny strzeliłam fotki na szybko i zrobiłam porównanie z brzuszkiem z 6+2, myślicie, że widać jakąś różnicę? Wiadomo, że zdjęcia nie są idealnie tak samo wykadrowane ale wydaje mi się, że dół brzuszka zrobił się tak jakby pełniejszy ale może mi się wydaje tylko.
Załączniki
Margana
Widac roznice [emoji5]Ale piękne
Dziewczyny strzeliłam fotki na szybko i zrobiłam porównanie z brzuszkiem z 6+2, myślicie, że widać jakąś różnicę? Wiadomo, że zdjęcia nie są idealnie tak samo wykadrowane ale wydaje mi się, że dół brzuszka zrobił się tak jakby pełniejszy ale może mi się wydaje tylko.
Zobacz załącznik 832573 Zobacz załącznik 832574
Aniołek[*]8.08.2017
Marzycielka
A ja sie dodzwonilam w koncu do przychodni do rodzinnej. Kumacie?! Od 7 rano dzwonilam [emoji33] Mojej doktorki juz wtedy nie ma, ale przyjmie mnie jakas inna. Mozelepsza od mojej, bo ona jest dziwna. Starsza babka i wydaje polecenia jak w wojsku. "rozebrac sie, angina, antybiotyk, ciaza? Za dqa tyg kontrola" tak naprawde wyglada moja wizyta. Raz cos zagadalam, zeby moze ja rozluznoc, to popatrzyla spod okularow jak na Bog wie kogo [emoji23] ja sie ta okaze lepsza, to sie przepisuje oderazu.
reklama
paulina1994
Ale piękne [emoji7] daj przepis na nie.
Podziel się: