reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja podobnie na 16.10[emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To jesteśmy we 3 [emoji4] ach... Nie mogę się doczekać... Bardzo liczę na dobre wieści...

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Mam nadzieje ze te czarne mysli nam mina.... Przejmujemy sie dziewczynami tym samym o swoje fasolki czy wszystko ok. Jeszcze dobijaja nas sny....ehhh

Wlasnie a jak jest u was z seksem? Ja mam zerowe libido. Jak jest razna tydzien to swieto-a przed ciaza bylo 3-4 razy w tyg.

Jak facet wyjdzie z inicjatywa to nie odmówię (szczególnie jeśli nie jest to godzina gdy ja już zasypiam)... Ale żebym sama z siebie chciała to mi się nie zdarza [emoji39] na początku nawet nie miał co prosić jak miałam mdłości i wymiotowałam, ciągle spałam ale już mi przeszło...

f2w39n7303c24ozn.png

Mam nadzieje ze te czarne mysli nam mina.... Przejmujemy sie dziewczynami tym samym o swoje fasolki czy wszystko ok. Jeszcze dobijaja nas sny....ehhh

Wlasnie a jak jest u was z seksem? Ja mam zerowe libido. Jak jest razna tydzien to swieto-a przed ciaza bylo 3-4 razy w tyg.

Ja to mam ochotę cały dzień tylko co z tego jak w ciągu dni nie ma możliwości a wieczorem to dopadają mnie moje cowieczorne dziwne lekki mdłości czy nudności (nie wiem jak to w sumie nazwać) i ochota mi przechodzi eh :(

Jutro zaczynam 12 tydzień :) Kiedy to zleciało :) Żeby tylko w środę okazało się, że nasz Groszek ma się dobrze, rośnie i jest zdrowy i nic więcej do szczęścia mi nie trzeba.

Ja miałam dziś straszny sen. Sniło mi się że pojechałam odwiedzić moją mame i rodzeństwo a aich tam nie było i wracałam do domu przez las i znalazłam tam ich powieszone ciała bez głów. Potem mi się śniło że budziłam męża zeby zawiózł mnie do szpitala bo krawie. Przed szpitalem weszłam do łazienki i tam urodziłam zdrowe dziecko. Sny strasznie siadajami na głowę. Bojję sie ostatnio zasypiać
Daj spokój sny są strasznie nie wiem dlaczego w ciąży akurat one się tak uaktywniają [emoji29]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zazwyczaj jest w przerwie kiedy nie śpię w nocy heheh trzeba się czymś zająć ale nie powiem bo mniej niż przed ciaza

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. U mnie mdłości są nadal, ale już zdarza się, że ich nie ma. Przedwczoraj nie miałam cały dzień i było mi strasznie dziwnie:) dostałam katar od dzieciaków i wczoraj byłam nie do życia, mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej. Ja planowo teraz mam wizytę 28

Do góry