reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie też dodzwonić się graniczy z cudem [emoji23] ale moja jest zdecydowanie bardziej uprzejma ;) chociaż ostatnio jak nie chciała mi dać zwolnienia to byłam wkurzona a chodziło o 2 dni różnicy nie chciała mi wypisać, ale poszłam później do innej i dała mi na te 2 dni bez problemu :) u mnie możesz iść do lekarza, który akurat przyjmuje nie musisz wybrać konkretnie tej swojej do której jesteś zapisana, na mnie tylko patrzą krzywym okiem bo nadal u dzieci jestem bo nie chce mi się przepisać a za chwilę i tak się przeprowadze do innego miasta więc po co na kilka miesięcy :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
No ja sie tak wlasnie z dzieci przepisalam do byle.jakiej bo bylam tak chora, ze tylko wizyty potrzebowalam. I tak sie mecze z nia. Po kazdej obiecuje sobie ze sie przepisze, moze dzis bedzie ten dzien :D

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Dzwoniły do mnie koleżanki z pracy, że podobno są kontrole z ZUS ciekawe czy mnie też odwiedzą

No ja sie tak wlasnie z dzieci przepisalam do byle.jakiej bo bylam tak chora, ze tylko wizyty potrzebowalam. I tak sie mecze z nia. Po kazdej obiecuje sobie ze sie przepisze, moze dzis bedzie ten dzien :D

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja się zastanawiam jaką przychodnie wybrać w moim nowym miejscu zamieszkania bo nie chciałabym żeby robili mi problem o wszystko :/

W tym roku już pewnie nie będę miała kiedy się w to bawić ale napewno za rok wypróbuję ten przepis :) może mi coś z tego wyjdzie :) ten amoniak jest straszne trudno dostępny u nas bo ostatnio szukałam teściowej, ale w końcu znalazłam w osiedlowym sklepie :)

Właśnie, z amoniakiem jest taki problem, że w tych największych supermarketach nie ma, a czasami w takim małym sklepiku mają. Któregoś roku przeszukałam pół warszawy, w końcu zrobiłam jakieś z innego przepisu, a tuż przed wigilią zauważyłam że mają w moim sklepiku pod domem :confused2:

Ja się zastanawiam jaką przychodnie wybrać w moim nowym miejscu zamieszkania bo nie chciałabym żeby robili mi problem o wszystko :/

To jest wlasnie ciezka sprawa, trafic tak zeby bylo ok. Z tego co widze to na fb duzo osob pyta na roznych stronach, forach, spotted, i udzielaja im odpowiedzi czy dany doktor jest ok, pod jakim wzgledem, gdzie przyjmuje. Moze tak sprobuj?

xrotgov3q3o4y33i.png

To jest wlasnie ciezka sprawa, trafic tak zeby bylo ok. Z tego co widze to na fb duzo osob pyta na roznych stronach, forach, spotted, i udzielaja im odpowiedzi czy dany doktor jest ok, pod jakim wzgledem, gdzie przyjmuje. Moze tak sprobuj?

xrotgov3q3o4y33i.png
Będę musiała w ten sposób zrobić ewentualnie podpytać kilku znajomych :)
A powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z położna po porodzie która przychodzi do domu? Bo ja krótko przed porodem będę się przeprowadzać i sądzę, że nie będę miała siły latać za przychodnia z brzuchem i wtedy gdzie zgłaszam, że taka położna ma przyjść ?

hello
wczroaj bylo tak pieknie. nie mdlilo mnie. przefantastyczne uczucie. poszlismy nawet z M i Teosiem do miasta cos zjesc. zjadlam spora kanapke na cieplo z mozzarela - co prawda najpierw wydlubalam z niej kurczaka i papryke, ale zjadlam. wypilam tez prawie dwa wielkie kubki chai latte. juz nie pamietam kiedy zjadlam taki wielki posilek. a najlepsze, ze potem mnie nie mdlilo nic a nic. za to w drodze do dlmu jak mnie przycisnelo na nr 2 to masakra. najpierw mysalam, ze dam rade dojsc do domu a potem to juz sie tylko modlilam zebym doszla do tesciow, ktorych blok jest po drodze. oststnie 100metrow szlam bedac pewna, ze zaraz bede miec pelne portki. ale dalam rade.
za to w bonusie do braku mdlosci dostalam dowcipnej infekcji... gardlo mnie boli a Teos dostal goraczki na noc wiec znow kiblujemy w domu.
a 28 minie dokladnie 2 mce od ostatniego sexu takze no... wczesniej plamienia, potem luteina i mdlosci. luteiny juz nie biore. to teraz to. choc. ie wiem czy mielibysmy odwage cos dzialac po tym co przezylismy. no, ale tak czy siak poki co sie nie przekonamy.
ja sie staram nie miec czarnych mysli, ale tez ciezko. przerazajace jest ile tych strat jest dookola... sama nie sadzilam, ze kiedykolwiek mnie to spotka a i po wszystkim ciagle nie moglam w to uwierzyc. teraz boje sie podwojnie a jednoczesnie chce wierzyc, ze tym razem musi byc dobrze. bo musi.

Nie mam pomysłu na obiad,chodzi za mną jakąś zupa hmm,,,, mój mały chciał cytryne, obralam mu i teraz ja je jak jabłko, jejku ja się kwasze a on nic
Też pewnie bym zjadła ;p wczoraj nie mogłam usnąć bo "chodziły" za mną ogórki kiszone albo kapusta a jak na złość nie mam ani tego ani tego... Pojadę na święta do domu to na pewno wrócę z zapasem :D i ta woda z ogórków mmmmm taka gazowana hahahaha

A tak poza tym cały czas mam zapchany nos... Mam wodę morską ale ona nic nie daje.. Od początku ciąży z jakimś katarem walczę. Nie z takim jak zawsze ale jakiś taki dziwny jest :/

p19u3e3k84oyy1ky.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Tak czytam, czytam i wygląda na to że każda ma zerowe libido aktualnie :D Tatusiowie zrobili co ich i teraz koniec :D U mnie jest dokładnie tak samo, po pozytywnym teście zdarzyło nam się może 2-3 razy, ale też M mega źle się czuł ostatnio, ja byłam przeziębiona, więc i tak nie było nastroju :/

Do góry