reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wlasnie powiedzielismy corce, ze bedzie miala rodzenstwo. Siedzi w swoim pokoju i ryczy jak by sie swiat mial zawalic. Ja tez placze [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Nie martw się moja tak obojętnie to przyjęła ze nie wiem czy to dobrze czy zle a jak w pt pokazałam jej zdj malucha to udała ze noe widzi...

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Nie martw się moja tak obojętnie to przyjęła ze nie wiem czy to dobrze czy zle a jak w pt pokazałam jej zdj malucha to udała ze noe widzi...

16udyx8di9hvrs5t.png
Ona jakis czas temu bardzo chciala siostre, ale wtedy my nie chcielismy. Teraz jak juz jest to ona nie chce. Caly czas krzyczy, ze nie chce [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ona jakis czas temu bardzo chciala siostre, ale wtedy my nie chcielismy. Teraz jak juz jest to ona nie chce. Caly czas krzyczy, ze nie chce [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mija ma 8 lat w styczniu i wydaje mi się ze potrzebuje czasu się oswic wezmę ja na prenatalne mysle ze jak brzuch będzie większy ruchy odczuwalne to tez inaczej do tego podejdzie

16udyx8di9hvrs5t.png

Mija ma 8 lat w styczniu i wydaje mi się ze potrzebuje czasu się oswic wezmę ja na prenatalne mysle ze jak brzuch będzie większy ruchy odczuwalne to tez inaczej do tego podejdzie

16udyx8di9hvrs5t.png
Moja wlasnie 6 skonczyla. Juz przestala ryczec, maz ja przekonal, ze bedziemy sie nia tez zajmowac caly czas. Juz planuje pietrowe lozko jak dzidzia podrosnie, wiec nastroje szybko sie zmienaja [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Pewnie jej przejdzie, musi się z tym oswoić. Mój syn bardzo chciał i bardzo się ucieszył. Wiem jednak, że i tak musimy mu dużo tłumaczyć i nastawić go na to. Za długo był jedynakiem, do tego jest bardzo przywiązany do mnie i na pewno będzie mu ciężko jak moja uwaga skupi się głównie na maluszku. Mam nadzieję, że jakoś to będzie, w końcu w przyszłym roku kończy 8 lat.

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Wlasnie powiedzielismy corce, ze bedzie miala rodzenstwo. Siedzi w swoim pokoju i ryczy jak by sie swiat mial zawalic. Ja tez placze [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mysle, ze jej przejdzie w koncu. Jak sama zacznie czuc dziecko, bedziesz ja zabierac np na zakupy dla dzidziusia to poczuje sie tez w tym wszystkim wazna :) Dzieci roznie teaguja. Moja corka starsza, jak urodzilam jej siostre to byla ewidentnie zazdrosna. Miala wtedy 7 lat. W szpitalu nie chciala jej nawet dotknac, dopiero z czasem jak angazowalam ja w zajecia przy mlodszej to sie czula dumna :) potrzeba tylko czasu.

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry