reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A oto moje maleństwo :)
1513078333-f3b15a57d9804299-aaaaaa.jpeg
1513078345-38c5668f1311c85f-aaaaaa.jpeg
1513078350-a9222a73863ce09f-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4pwu9alb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wow, cudo :szok:

reklama
Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia nie masz za co dziekowac. Wiem ze odczuwasz pustke. Ciesze sie ze powoli sie zbierasz. Zycze ci jak najlepiej oby twoj plan ktory zakladasz ze staraniami byl jak najszybciej zrealizowany.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Elodi napewno się uda szybko [emoji8]
Zawsze możesz tu wejść pogadać z nami zawsze będziesz mieć wsparcie w nas i czekamy na dobre i szybkie wiadomosci

16udyx8di9hvrs5t.png

Kiedyś z pewnoscia dwoma krechami się pochwalę. Planujemy zaczac od marca lub kwietnia w zaleznosci od tego koedy dostanę dalszą umowę w nowej pracy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Zawsze możesz do nas zajrzeć i napisać :) cieszę się że już nie płaczesz, ale płacz nie jest zły. Wiem po sobie.

p19u3e3koonsmn3x.png

27.06.17 Anastazja [*]

Zawsze możesz do nas zajrzeć i napisać :) cieszę się że już nie płaczesz, ale płacz nie jest zły. Wiem po sobie.

p19u3e3koonsmn3x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wiem że nie jest zły ale ja jakoś nie umiem długo płakać niezależnie od tego co by mnie spotkało. Czuć pustkę i zmartwienie owszem, to się czuje długo, ale taka już moja natura że szybko przestaję płakać.

f2wlk6nllyt56xuu.png

f2wlk6nllyt56xuu.png

Elodia kochana bedzie coraz lepiej. Najwazniejsze, ze pojawila sie nadzieja i yego sie trzymaj. Obierz dobry plan i dzialaj! A jak sie czujesz fizycznie? Kiedy madz wizyte?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Elodia kochana bedzie coraz lepiej. Najwazniejsze, ze pojawila sie nadzieja i yego sie trzymaj. Obierz dobry plan i dzialaj! A jak sie czujesz fizycznie? Kiedy madz wizyte?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Fizycznie bez zarzutu. Już tylko brązowe kawkowo mleczne plamienia mam tak że już końcówka. Wizytę mam teraz w środę bo L4 mam do poniedziałku a dzien wstecz jeszcze mi wystawi. Elke będę ciągnęła do dnia przes dniem startu w nowej pracy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

f2wlk6nllyt56xuu.png

Kochana ty możesz wchodzić kiedy tylko masz ochotę[emoji11] cieszę się bardzo, że trochę już lepiej i trzymam kciuki za dwie krechy w niedługim czasie [emoji11]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Fizycznie bez zarzutu. Już tylko brązowe kawkowo mleczne plamienia mam tak że już końcówka. Wizytę mam teraz w środę bo L4 mam do poniedziałku a dzien wstecz jeszcze mi wystawi. Elke będę ciągnęła do dnia przes dniem startu w nowej pracy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

To super, ze masz nowa prace [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Wlasnie powiedzielismy corce, ze bedzie miala rodzenstwo. Siedzi w swoim pokoju i ryczy jak by sie swiat mial zawalic. Ja tez placze [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry