cartmanka54321
Zaciekawiona BB
Wow, cudoA oto moje maleństwo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, cudoA oto moje maleństwo
27.06.17 Anastazja [*]
Elodia nie masz za co dziekowac. Wiem ze odczuwasz pustke. Ciesze sie ze powoli sie zbierasz. Zycze ci jak najlepiej oby twoj plan ktory zakladasz ze staraniami byl jak najszybciej zrealizowany.Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodi napewno się uda szybko [emoji8]
Zawsze możesz tu wejść pogadać z nami zawsze będziesz mieć wsparcie w nas i czekamy na dobre i szybkie wiadomosci
Zawsze możesz do nas zajrzeć i napisać cieszę się że już nie płaczesz, ale płacz nie jest zły. Wiem po sobie.Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.
Wiem że nie jest zły ale ja jakoś nie umiem długo płakać niezależnie od tego co by mnie spotkało. Czuć pustkę i zmartwienie owszem, to się czuje długo, ale taka już moja natura że szybko przestaję płakać.Zawsze możesz do nas zajrzeć i napisać cieszę się że już nie płaczesz, ale płacz nie jest zły. Wiem po sobie.
27.06.17 Anastazja [*]
Elodia kochana bedzie coraz lepiej. Najwazniejsze, ze pojawila sie nadzieja i yego sie trzymaj. Obierz dobry plan i dzialaj! A jak sie czujesz fizycznie? Kiedy madz wizyte?Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.
Fizycznie bez zarzutu. Już tylko brązowe kawkowo mleczne plamienia mam tak że już końcówka. Wizytę mam teraz w środę bo L4 mam do poniedziałku a dzien wstecz jeszcze mi wystawi. Elke będę ciągnęła do dnia przes dniem startu w nowej pracy.Elodia kochana bedzie coraz lepiej. Najwazniejsze, ze pojawila sie nadzieja i yego sie trzymaj. Obierz dobry plan i dzialaj! A jak sie czujesz fizycznie? Kiedy madz wizyte?
Aniołek[*]8.08.2017
Kochana ty możesz wchodzić kiedy tylko masz ochotę[emoji11] cieszę się bardzo, że trochę już lepiej i trzymam kciuki za dwie krechy w niedługim czasie [emoji11]Dziewczyny przepraszam że tak wvhodzę bez zaproszenia ale tylko chciałam zameldować że przestalam plakalc po 3 dniach. Jest ogromna pustka ale tez nadzieja ze nastepnym razem wszystko pojdzie ok. Wszystkim wam dziekuje za wsparcie w tamtwn weekend w tak trudnych dla mnie chwilach.
To super, ze masz nowa prace [emoji5]