KRROPELKA
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się pochwaliłam za szybko bo juz 2 razy przytulalam się z toaleta.[emoji54]
Ja to samo. Taki ostry ból jak by coś się urywało, aż zastygam w bezruchu na chwilę. A potem biegnę do łazienki żeby zobaczyć czy mi czasem np. jajnika nie wyrwalo
No jasne
A ja wlasnie kule sie przy kaszlu czy kichnieciu bo mnie czasem przy tych czynnosciach zaboli blizna po cc.Dziewczynki, nadrabiam Zaległości i.. odnośnie kichania - ponoć wcale nie jest to dla nas takie zdrowie i zaleca się nie kulić w sobie tylko będąc wyprostowanym odchylić mocno głowę w bok - podobno jest wtedy mniejsze ciśnienie i jest to dla nas bezpieczniejsze - być może coś w tym jest i ja kicham właśnie tak, ale zawsze się trzymam jeszcze za brzuch, po prostu nie mogę się postrzymac
A ja od rana wnerw na dzieciaki.....bo szaleja wzielam sie za obiad zeby nie wisiec im non stop nad glowaDziewczyny jaka ja płaczliwa jestem masakra płacze o wszystko normalnie o wszystko [emoji23] mąż mi coś powie, a ja ryczę dosłownie jak by mi oznajmił, że rozwód ze mną bierze [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Wpadaj po kapuche do mnie ,mam kiszona !sami robiny co roku wiec o niebi lepsza niz ta ze sklepy kwasona occtemA ja zwariuję jak nie zjem dziś kapusty kiszonej [emoji2] co prawda mama zrobiła bigos, którym pachnie w całym domu ale ja nie lubię mięsa oprócz indyka więc dla mnie jest niejadalny... jadę do sklepu bo wariuję [emoji2]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)