reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Kalinova strasznie mi przykro... wiem co czujesz... pozegnalam Maluszka w lipcu, w sposob naturalny, bez zabiegu. dla mnie bylo to najlpesze wyjscie, mimo wszystko. gdyby ås chciala sie czegos dowiedziec to pisz na priv a odpowiem na wszytskie pytania.

reklama
@Kalinova ja swoją córeczke straciłam w 19t w czerwcu tego roku :( urodziłam ją, pożegnałam, pochowałam.. Daj sobie czas :( wiem jak bardzo to boli i musi minąć trochę czasu zanim przyzwyczaisz się do straty bo tęskno ci będzie zawsze i zawsze będzie bolało niestety :( trzymaj się kochana, dasz radę bo my kobiety jesteśmy silne :*

p19u3e3koonsmn3x.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny jaka ja płaczliwa jestem masakra płacze o wszystko normalnie o wszystko [emoji23] mąż mi coś powie, a ja ryczę dosłownie jak by mi oznajmił, że rozwód ze mną bierze [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to samo. Taki ostry ból jak by coś się urywało, aż zastygam w bezruchu na chwilę. A potem biegnę do łazienki żeby zobaczyć czy mi czasem np. jajnika nie wyrwalo :D

Dziewczynki, nadrabiam Zaległości i.. odnośnie kichania - ponoć wcale nie jest to dla nas takie zdrowie i zaleca się nie kulić w sobie tylko będąc wyprostowanym odchylić mocno głowę w bok - podobno jest wtedy mniejsze ciśnienie i jest to dla nas bezpieczniejsze - być może coś w tym jest i ja kicham właśnie tak, ale zawsze się trzymam jeszcze za brzuch, po prostu nie mogę się postrzymac :biggrin2:

Dziewczynki, nadrabiam Zaległości i.. odnośnie kichania - ponoć wcale nie jest to dla nas takie zdrowie i zaleca się nie kulić w sobie tylko będąc wyprostowanym odchylić mocno głowę w bok - podobno jest wtedy mniejsze ciśnienie i jest to dla nas bezpieczniejsze - być może coś w tym jest i ja kicham właśnie tak, ale zawsze się trzymam jeszcze za brzuch, po prostu nie mogę się postrzymac :biggrin2:
A ja wlasnie kule sie przy kaszlu czy kichnieciu bo mnie czasem przy tych czynnosciach zaboli blizna po cc.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jaka ja płaczliwa jestem masakra płacze o wszystko normalnie o wszystko [emoji23] mąż mi coś powie, a ja ryczę dosłownie jak by mi oznajmił, że rozwód ze mną bierze [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A ja od rana wnerw na dzieciaki.....bo szaleja wzielam sie za obiad zeby nie wisiec im non stop nad glowa

reklama
A ja zwariuję jak nie zjem dziś kapusty kiszonej [emoji2] co prawda mama zrobiła bigos, którym pachnie w całym domu ale ja nie lubię mięsa oprócz indyka więc dla mnie jest niejadalny... jadę do sklepu bo wariuję [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wpadaj po kapuche do mnie ,mam kiszona !sami robiny co roku wiec o niebi lepsza niz ta ze sklepy kwasona occtem

Do góry