reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz co mi ona nie wylatuje tak caly czas, tylko co jakis czas. Ale ja atosuje raz dziennie, na noc to wiecej sie zdazy wchlonac. Tez jak jestem na miescie to nie mam mozliwosci co chwile wkladki zmieniac, ale nic mbie nie swedzi.
Ja mam luteine raz dziennie a duphaston mialam 3razy, tetaz 2.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja mam 2 razy dziennie właśnie i najgorzej po tej aplikacji rano

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwa dni temu czytałam artykuł, że w późniejszej ciąży nie powinno się spać na plecach ani na prawym boku.
Link do: Przez sen możesz zabić swoje dziecko!

Badania przeprowadzone byly na podstawie 1000 kobiet w ciazy. Malo wiarygodne dane dla mnie, z reszta nie sadze , ze dana pozycja ma az tak wielki wplyw na urodzenie zywego czy martwego dzieciatka.
Nie ma chyba idealnej pozycji do snu, ale od zle ulozonego kregoslupa wlasnie pojawiaja sie bole glowy, migreny, bole karku , dretwienia, niedotlenienia itp. Miesnie sa spiete, wykrzywione, scisniete...
Ogladalam kiedys film odnosnie ciekawych rzeczy o zasypianiu, ze cialo musi byc maksymalnie zrelaksowane aby zasnac ( ja np mam czesto wrazenie spadania z lozka). Jak nie mozna zasnac to przeciagnanie jest swietna rozgrzewka do snu. Nie wiem jak to wyglada podczas ciazy.

Ja mam 2 razy dziennie właśnie i najgorzej po tej aplikacji rano

Miałam to samo. Swędzenie i pieczenie. Zwłaszcza po dawce rano bo ona wsciekala i ciągle mi było mokro. Aż się infekcja przypaletala od tego. Teraz mam pod język. Może i niedobre ale da się żyć a komfort od razu większy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy też macie uczucie zatkanego nosa?? Zwłaszcza wieczorem i w nocy. Zasnąć nie mogę.

Miałam to samo. Swędzenie i pieczenie. Zwłaszcza po dawce rano bo ona wsciekala i ciągle mi było mokro. Aż się infekcja przypaletala od tego. Teraz mam pod język. Może i niedobre ale da się żyć a komfort od razu większy.

No i mam dokładnie tak samo jak ty :) musiałabym się myć chyba z 10 razy dziennie żeby to mnie nie denerwowało, długo się rozpuszcza ta luteina pod język? Porozmawiam z lekarzem przy wizycie w czwartek na temat zmiany bo to jest dość irytujące :(

reklama
Do góry