Hej dziewczyny, zaraz Święta... a macie może jakiś pomysł, jak w niestandardowy sposób przekazać komuś Dobrą Nowinę? Chciałabym przekazać mojemu dziadkowi, że zostanie pradziadkiem, a chciałabym też to jakoś połączyć z prezentem, macie jakiś pomysł?
reklama
paulina1994
Fanka BB :)
A ja ostatnio pytałam męża co by chciał i sam stwierdził, że obojętnie nie robi mu to żadnej różnicy i mówię ale jak byś miał wybrać dziewczynka czy chłopiec to za cholerę nie umiał określićJa się nie zastanawiam w ogóle co bym teraz chciała. Spełniło się moje marzenie o synu i jest super Myślę, że mąż by teraz chciał córkę, ale będzie co ma być
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Sabinaaa81
To ja zawsze marzyłam o kilku chłopcach (jako dziewczynka zawsze bawiłam się w mamę synków) Nawet jako dziecko miałam wymyślone imiona tylko dla chłopców ;-) Teraz też łatwiej nawiązuję kontakt z małymi chłopcami niż z dziewczynkami. Mojemu mężowi jest obojętne. Ja jestem „przerażona” możliwością posiadania córki ;-) nie wiem czy podołam ;-)Ja się nie zastanawiam w ogóle co bym teraz chciała. Spełniło się moje marzenie o synu i jest super Myślę, że mąż by teraz chciał córkę, ale będzie co ma być
Sabinaaa81
Dla mojego męża też nie ma to znaczenia :-)Mój mąż to powiedział, że wszystko co się urodzi będzie kochał i nie ma to dla niego znaczenia Byleby było zdrowe, to najważniejsze.
Powiem Ci szczerze, że mnie też przerażają dziewczynki i dziewczęce zabawki Nawet dziewczęce imiona mi się nie podobają ) Ale próbuję się oswajac z myslą, że to może być dziewczynka miałoby to swoje plusy za jakieś 20 lat. Taka koleżankaTo ja zawsze marzyłam o kilku chłopcach (jako dziewczynka zawsze bawiłam się w mamę synków) Nawet jako dziecko miałam wymyślone imiona tylko dla chłopców ;-) Teraz też łatwiej nawiązuję kontakt z małymi chłopcami niż z dziewczynkami. Mojemu mężowi jest obojętne. Ja jestem „przerażona” możliwością posiadania córki ;-) nie wiem czy podołam ;-)
Sabinaaa81
Może jakaś drobnostka związana z maluszkiem (np smoczek albo skarpetki) i kartka „dla kochanego pradziadka”, razem zapakowane w pudełeczku? Albo zdjęcie USG w ramce?Hej dziewczyny, zaraz Święta... a macie może jakiś pomysł, jak w niestandardowy sposób przekazać komuś Dobrą Nowinę? Chciałabym przekazać mojemu dziadkowi, że zostanie pradziadkiem, a chciałabym też to jakoś połączyć z prezentem, macie jakiś pomysł?
Sabinaaa81
Ja też próbuję się z tą myślą oswajać. :-) Dlatego uważam, że po porodzie będę tak bardzo szczęśliwa, że chłopiec czy dziewczynka i tak to będzie moje oczko w głowie.Powiem Ci szczerze, że mnie też przerażają dziewczynki i dziewczęce zabawki Nawet dziewczęce imiona mi się nie podobają ) Ale próbuję się oswajac z myslą, że to może być dziewczynka miałoby to swoje plusy za jakieś 20 lat. Taka koleżanka
paulina1994
Mi to totalnie bez różnicy będzie dziewczynka super, chłopiec też ekstra chłopiec to napewno Antoś kocham to imię od zawsze dla dziewczynki może Iga ?
reklama
Margana
Wiesz co mi ona nie wylatuje tak caly czas, tylko co jakis czas. Ale ja atosuje raz dziennie, na noc to wiecej sie zdazy wchlonac. Tez jak jestem na miescie to nie mam mozliwosci co chwile wkladki zmieniac, ale nic mbie nie swedzi.Myje płynem do higieny intymnej zresztą przed każdym włożeniem podmywam się, a nie podrażnia ci to wszystkiego jak to wylatuje ? Bo mi to później cały dzień wylatuje, wkładki zmieniam co chwilę jak jestem w domu, ale wiesz czasami muszę wyjść więc wracam cała mokra tam i odrazu czuje dyskomfort, smaruje się teraz clotrimazolum oczywiście pisałam do lekarza i mi pozwolił i jest ok ale nie chciałabym tego stosować zbyt długo a to już 4 dzień
Ja mam luteine raz dziennie a duphaston mialam 3razy, tetaz 2.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: