reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

nie to, że chcę Was denerwować. Ale właśnie zjadłam pizze! Tak mi sie chciało że zamówilismy, a jeszcze tydzien temu na myśl o pizzy mnie mdliło. :) Czuję się szczęśliwa i najedzona :D
Ja dzis tez jadlam na obiad [emoji3] Od kilku dni juz chodzila za mna. Tylko tetaz mnie brzuch meczy [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja znowu duzo czytalam o napieciu miesni i ogolnie nie jest wskazane lezenie na lewej stronie ze wzgledu na sciskanie narzadow w tym serca co powoduje np dretwienia rak,bole karku,niedotlenienia itp. Prawa strona tez nie jest idealna.
Najlepiej podobno lezec na plecach. Cialo jest wtedy maksymalnie zrelaksowane, nie ma napietych miesni,pluca i serce nie sa scisniete..
Dwa dni temu czytałam artykuł, że w późniejszej ciąży nie powinno się spać na plecach ani na prawym boku.
Link do: Przez sen możesz zabić swoje dziecko!

Nie wiem czy konkretnie po luteine ale mam :( myślę że bardziej po wkładaniu palcami, siłą rzeczy po prostu wpycham to na siłę i podrażnienie gotowe, a wtedy do stanu zapalnego chwila moment

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja aplikuje palcem i nic mi sie nie dzieje. A moze podraznia Cie mydlo ktorym rece myjesz przed?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To my właśnie z mężem będziemy czekać do porodu. Nie chcemy wiedzieć wcześniej (rodzina mnie chyba zamęczy ;-) )
My tak czekaliśmy w 1 ciąży i wszyscy się dziwili, że jak to nie wiemy? Ale wszyscy słusznie przeczuwali chłopca :) Teraz będę chciała wiedzieć. Jest mi to zupełnie obojętne, nie mam ciśnienia na dziewczynkę, zawsze marzyłam o synu i już mam więc teraz wszystko jedno. Ale myślę, ze ciekawość weźmie górę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja aplikuje palcem i nic mi sie nie dzieje. A moze podraznia Cie mydlo ktorym rece myjesz przed?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Myje płynem do higieny intymnej zresztą przed każdym włożeniem podmywam się, a nie podrażnia ci to wszystkiego jak to wylatuje ? Bo mi to później cały dzień wylatuje, wkładki zmieniam co chwilę jak jestem w domu, ale wiesz czasami muszę wyjść więc wracam cała mokra tam i odrazu czuje dyskomfort, smaruje się teraz clotrimazolum oczywiście pisałam do lekarza i mi pozwolił i jest ok ale nie chciałabym tego stosować zbyt długo a to już 4 dzień :(

Tylko, że aplikatorem możesz sobie podrażnić w środku jeszcze bardziej a nie daj Boże zaczniesz plamić bo uszkodzisz przez przypadek naczynko i będziesz się niepotrzebnie stresować. Może do wizyty aplikuj dalej palcem a zobaczysz co Ci lekarz powie. To chyba najbezpieczniejsza opcja [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Aplikuje palcem może masz rację, że zacznie się coś dziać i panika gotowa :(

My tak czekaliśmy w 1 ciąży i wszyscy się dziwili, że jak to nie wiemy? Ale wszyscy słusznie przeczuwali chłopca :) Teraz będę chciała wiedzieć. Jest mi to zupełnie obojętne, nie mam ciśnienia na dziewczynkę, zawsze marzyłam o synu i już mam więc teraz wszystko jedno. Ale myślę, ze ciekawość weźmie górę :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też nigdy nie chciałam dziewczynki. Pierwszego miałam chłopca, teraz też bym chciała chłopczyka, ale jak będzie dziewczynka też będzie super. Po porodzie będzie się liczyć tylko to, że maluch jest z nami. :-)

reklama
Ja też nigdy nie chciałam dziewczynki. Pierwszego miałam chłopca, teraz też bym chciała chłopczyka, ale jak będzie dziewczynka też będzie super. Po porodzie będzie się liczyć tylko to, że maluch jest z nami. :-)
Ja się nie zastanawiam w ogóle co bym teraz chciała. Spełniło się moje marzenie o synu i jest super :) Myślę, że mąż by teraz chciał córkę, ale będzie co ma być :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Do góry