reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

nie to, że chcę Was denerwować. Ale właśnie zjadłam pizze! Tak mi sie chciało że zamówilismy, a jeszcze tydzien temu na myśl o pizzy mnie mdliło. :) Czuję się szczęśliwa i najedzona :D
To ja tydzień temu bym jadła a teraz nie mogę nawet o pizzy myśleć [emoji2] jak to się wszystko zmienia [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
nie to, że chcę Was denerwować. Ale właśnie zjadłam pizze! Tak mi sie chciało że zamówilismy, a jeszcze tydzien temu na myśl o pizzy mnie mdliło. :) Czuję się szczęśliwa i najedzona :D

Mi się tez dziś chciało pizzy i chciałam zrobić pojechaliśmy na zakupy kupiliśmy produkty przyjechaliśmy i odechciało mi się [emoji23]
Najgorzej ze apetyt mi wrócił już sie boje

16udyx8di9hvrs5t.png

Rzuć ! Polecam ! Ja kiedyś mówiłam że nie zrezygnuje z jedynej przyjemności jaką mam [emoji23] teraz sobie myślę jaka ja głupia byłam :/ po pierwsze pieniądze, prawda jest taka,że nie ma ich więcej jak nie palisz, ale chociaż mam świadomość że pożytkuje je na coś zdecydowanie lepszego np soki jednodniowe :) po drugie i myślę najważniejsze ZDROWIE ! :) A po trzecie przeczytaj książkę, o której mówiłam kilka postów wyżej ;) swoją drogą nie rozumiem jak można nie palić 8 miesięcy i później wrócić do palenia, ja po kilku miesiącach nawet o papierosach nie myślałam :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
No widzisz, a ja w pierwszej ciazy marzylam o tym zeby zapalic. Tego mi najbardziej brakowalo w rym okresie. Jak tylko skonczylam karmic pierwsze co zrobilam ro zapalilam.
Teraz o dziwo mnie az tak nie ciagnie na szczescie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi nie smakuje bardzo i jeszcze strasznie długo się rozpuszcza. Najlepiej zapytaj lekarza jaka jest różnica i co on o tym myśli [emoji4] przy badaniu ginekologicznym czułam jak w środku to wszystko jest spuchnięte więc nawet nie chcę sobie wyobrażać co musisz przeżywać dwa razy dziennie aplikując luteinę [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

No właśnie to jest to, średnio przyjemne uczucie nie ukrywam :( jeszcze ci powiem, że jak na początku narzekałam na ten aplikator to pomimo wszystko chyba do niego wrócę i postaram się delikatnie to aplikować, jak tylko zaczęłam robić to palcami to po chwili już wystąpiło swędzenie :/

No właśnie to jest to, średnio przyjemne uczucie nie ukrywam :( jeszcze ci powiem, że jak na początku narzekałam na ten aplikator to pomimo wszystko chyba do niego wrócę i postaram się delikatnie to aplikować, jak tylko zaczęłam robić to palcami to po chwili już wystąpiło swędzenie :/

Tylko, że aplikatorem możesz sobie podrażnić w środku jeszcze bardziej a nie daj Boże zaczniesz plamić bo uszkodzisz przez przypadek naczynko i będziesz się niepotrzebnie stresować. Może do wizyty aplikuj dalej palcem a zobaczysz co Ci lekarz powie. To chyba najbezpieczniejsza opcja [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nie wiem czy konkretnie po luteine ale mam :( myślę że bardziej po wkładaniu palcami, siłą rzeczy po prostu wpycham to na siłę i podrażnienie gotowe, a wtedy do stanu zapalnego chwila moment

Może kup jakiś lubrykant np durexa i wtedy bedzie Ci lepiej palcami aplikować?

reklama
A ja wszystko bede kompeletowac od nowa. Wszystko powydawalam po szaranczy,bo nie myslalam ze beda mi te rzeczy potrzebne. Moja corka cz3ka bardziej na poznanie plci niz ja. Ja to moglabym sie dowiedziec dopiero po porodzie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To my właśnie z mężem będziemy czekać do porodu. Nie chcemy wiedzieć wcześniej (rodzina mnie chyba zamęczy ;-) )

Do góry