reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Karla piekny dzieć:-) :)
Wy tu o slodkim a mi nie wolno :hmm:
Ja to dziś wyjątkowo, rano czekoladę, po południu czekoladę i 2 słabe kawy [emoji12] chyba dziś mam jakiś niezdrowy dzień haha [emoji14] ale na śniadanie zjadłam kanapki z pomidorem i ogórkiem kwaszonym ;) później kiwi, obiad ryba, ziemniaki, brokuł i kalafior więc w sumie nie jest tak źle ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie...! Jak przetrwać zimę bez herbaty.... zimowej na przykład...? :)

Jedź! Koniecznie sprawdź!

Witaj :) Cudownie że się udało, spokojnej ciąży..!

Ja poprzednio uważałam odwrotnie, że mogę być cały czas w ciąży, poród akurat bez szału ;) Ale aktualnie czuję się mega zmęczona non stop, więc nie jest tak różowo :/

HAhahaha to prawda :D

No mamy tutaj dwa fronty, czy lepiej powiedzieć od razu i mieć wsparcie czy zachować dla siebie.. każda robi jak czuje :) Ja np powiedziałam w pracy szybciej niż zamierzałam, bo złapało mnie drugie przeziębienie..

--------------

Ja oszaleję, miała być dzisiaj operacja, ale z racji jakichś nagłych wypadków, pacjentów z emergency, przesunięta na poniedziałek... :dry: Na szczęście wypisali go na weekend, wraca do szpitala w niedzielę. Póki co leżymy wszyscy w łóżku i oglądamy filmy :blink:

Dziewczyny! Wymieniacie się różnymi płynami do higieny, a ja wrzucę Wam artykuł który przypadkiem przeczytałam... ja od jakiegoś czasu zrezygnowałam i używam do higieny intymnej mydła biały jeleń w płynie, ogólnie takie klasyczne jest bardzo polecane nawet po porodzie:
Link do: Manuela Gretkowska
Zgadzam sie z toba najlepszy jest bialy jelen. Ja uzywalam zawsze w pologu i przy pielegnacji blizny po cc.

@JustMe55 oj s koda, ze przelizyli, ale chociaz tyle dobrego, ze go wypuscilu na weekend, bo tak by lezal bez sensu.

Mnie akurat bialy jelen uczula [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja jedynie który mogę używać to Lactacyd na podrażnienia i upławy, odkąd go używam zdecydowanie mniej infekcji, stanów zapalnych :) teraz kupiłam biały jelen z probiotykiem dla kobiet w ciąży i połogu i niestety nie mogę go używać nie służy mi :(

Dziewczyny wlasnie mam pytanie: czy wasi bliscy rodzina i znajomi, pracodawca itd juz wiedza? Kiedy jest najlepszy czas zeby wszystkich poinformowac? My dziadkom chcemy powiedziec w swieta,bo zarowno od mojej strony jak i od mojego narzeczonego bedzie to pierwszy wnuk (baaardzo wyczekiwany:) chodzi mi tylko o watpliwosci ze my oglosimy calemu swiatu,a tu cos sie tfu tfu stanie..

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ryzyko jest niestety zawsze dlatego my powiedzielismy gdy serce zaczęło bić [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png

Ryzyko jest niestety zawsze dlatego my powiedzielismy gdy serce zaczęło bić [emoji4]

f2w39n7303c24ozn.png
Zresztą też u mnie była inna sytuacja bo mieszkam z teściami więc takie ściemnienie dlaczego siedzę prawie miesiąc na zwolnieniu jest bez sensu, powiedziałam prawdę jak jest, że byłam na potwierdzeniu jest pęcherzyk i ciałko żółte i 100% pewności będę miała na kolejnej wizycie i tyle :)

reklama
Niech sam leci myć okna a nie Ciebie goni.... Korona mu z głowy nie spadnie.... Co on nie widzi jak Ci ciężko, nie wie, że jesteś w ciąży czy co?....
ja slysze tylko ze przybieram na wadze i mam codziennie cwiczyc plecy bola jak masakra rano sie na sprzatalam w domu a potem odebralam znajomym dzieci ( kolezanka w delegacji a maz bucie walkera ze skrecona noga ) a ze znam ten bol i zal mi go bylo jak sprzatal latajac o kulacha pomoglam w odkurzaniu i myciu podlogi eh i padlam jedyny plus teraz spokoj i leze bo meza wyslalam do tego kolegi z planszowka i graja chyba ze 4 dzieci wchodzi im na glowe

Do góry