reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Niestety gadali i beda gadac..... Ludzie sa okropni nie rozumieja ze mozna chciec miec duza rodzine. Najbardziej wkurza mnie gadanie ze to z powodu 500+ ,ja na 1 nie mam i dodatkowych swiadczen tez nie pobieram wiec niech spadaja. Bo 500 sie skonczy a wychowywac trza dalej. A znam takie osoby co jak mialo to wejsc to od razu dzieciaka sobie robili.
Dokładnie ludzie o razu wszystkich pakują do jednego worka[emoji34]

reklama
Moj za to ciagle gada ze schne i ze mam przytyc! A bylas u dietetyka?
tak schudlsm 10 kg a potem lekki efekt jojo potem 2 miesiace z naderwanymi wiazadlami brak ruchu i te same 10 wrocilo teraz od poczatku roku kleska prawie codziennie cwiczylam dwa razy w tyg w kubie fitness i uwazalam na diete i nic nie ryszulo w dol .mialam robic juz badania hormonalne ( bo inne w tym tarczyca ok ) ale juz nie zdazylam

U mnie też trzecie (nieplanowane) i boję się reakcji typu że trójka dzieci to już patologia [emoji34]
Ja tez z trzecim w ciazy jestem. I na poczatku tez sie balam. Teraz mam w tylku i jestem duumna. Ja zawsze chcialam miec duza rodzine. Niewyklyczone ze za kilka lat pokusze sie o kolejne, ale to juz jak wyremontujemy gore. I niech komentuja. Ja sie ciesze ze jestem zdrowa, ze moge byc w tej ciazy, donosic i pozwolic sobie na dzieci. Nikt za mnie ich nie wychowa i utrzymywac nie bedzie :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Mnie tez dobija gadanie typu ze dla 500+ dziecko sibie zrobiłam tak jakby to była kwota za która idzie żyć w luksusach
Nie powiem napewno jest ta kasa pomocna chociażby żeby kupić pamoersy mleko bo tego idzie najwiecej
Mi lekarz powiedział żebym się na fitnes dla ciężarnych zapisała bo tez mu gadałam ze kręgosłup mnie boli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez z trzecim w ciazy jestem. I na poczatku tez sie balam. Teraz mam w tylku i jestem duumna. Ja zawsze chcialam miec duza rodzine. Niewyklyczone ze za kilka lat pokusze sie o kolejne, ale to juz jak wyremontujemy gore. I niech komentuja. Ja sie ciesze ze jestem zdrowa, ze moge byc w tej ciazy, donosic i pozwolic sobie na dzieci. Nikt za mnie ich nie wychowa i utrzymywac nie bedzie :)

xrotgov3q3o4y33i.png
ja chcialam zawsze 3 maz na poczatku sie przestraszyl ale szybko ochlonal

Mnie tez dobija gadanie typu ze dla 500+ dziecko sibie zrobiłam tak jakby to była kwota za która idzie żyć w luksusach
Nie powiem napewno jest ta kasa pomocna chociażby żeby kupić pamoersy mleko bo tego idzie najwiecej
Mi lekarz powiedział żebym się na fitnes dla ciężarnych zapisała bo tez mu gadałam ze kręgosłup mnie boli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ja sproboje po swietach do klubu fitness .teraz w domu z you toubem znalazlam na 1 trymest przyjemne.zaraz chyba sprobuje rozciagajace bo w krzyzu bardzo boli

reklama
Do góry