reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Daj znać po wizycieTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
gochagosiaczek
Trzymam kciuki :-) bedzie dobrze :-)Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka
ZacisnieteTrzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...

Onaszczesliwa2018
Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Będzie dobrze
paulina1994
Trzymam mocno [emoji11]Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Sabinaaa81
U mnie nikt nie wie. (tylko mąż i ja oczywiście) Powiemy dopiero po skończonym I trym. Pierwszy się dowie mój syn (10 lat) i on poinformuje resztę rodziny :-)Dziewczyny wlasnie mam pytanie: czy wasi bliscy rodzina i znajomi, pracodawca itd juz wiedza? Kiedy jest najlepszy czas zeby wszystkich poinformowac? My dziadkom chcemy powiedziec w swieta,bo zarowno od mojej strony jak i od mojego narzeczonego bedzie to pierwszy wnuk (baaardzo wyczekiwanychodzi mi tylko o watpliwosci ze my oglosimy calemu swiatu,a tu cos sie tfu tfu stanie..
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jeju dziewczyny ale macie tempo....i czas na forum az wam zazdroszcze. Gratuluje udanych wizyt i trzymam za dorote.
Jak tam u was przygoyowania do swiat? Ja wogole nie czuje ze swieta za pasem....jedynie jutro jade po prezenty.
Jak tam u was przygoyowania do swiat? Ja wogole nie czuje ze swieta za pasem....jedynie jutro jade po prezenty.
reklama
Sabinaaa81
Trzymam! :-)Trzymajcie prosze kciuki za nasza wizyte. Siedze w poczekalni, wizyta miała byc na 19, ale jest opoznienie. Jeszcze dwie babki przede mna...
Podziel się: